29.1.10

Vive la France!

Bonjour tout le monde!

Nu är vi på plats nere i Frankrike och njuter för fulla muggar av att slippa alla minusgrader ni andra får äran att njuta av för stunden!

Flygresan gick över förväntan med Elise som jag var rätt säker på skulle vara lite rädd. Sander däremot skrek nästan hela vägen så det var en väldans tur att mamma kom upp till Malmö innan och hjälpte mig ner! Vet inte hur jag hade klarade det annars. Fick ställa mig upp vid flygvärdinnorna bakom en gardin och vyssja Sander. Sedan var det lugnare resa.

När jag frågade Elise om hon tyckte det var läskigt svarade hon såhär:
- Elise är det lugnt? Planet kommer att köra jättefort nu och sen kommer det lyfta från marken. Men det är inget farligt!
...efter lyftet...
- Nej, men jag blev bara lite skiträdd!

Ja någonstans ifrån har hon ju hört detta...jag tar inte på mig något! Hrmmmm. :-)

Vi har faktiskt runt 10 grader so far och sol så jag klagar inte. Här kommer några bilder. Tror bestämt att pappa Johan väntar spänt och avundsjukt på att få se bilder på sina barn...

Som du ser tar jag väl hand om barnen. Här har de posat framför vodkaflaskorna på Kastrups tax free... Sander tog aningen för många provsmaksshots!!!!

Elise är inne i en posemood så fort man tar fram kameran. Här utanför gardienhuset som vi kallar det. Gillar verkligen Elise outfit när man säger att vi ska ut i trädgården och leka och ta fram skottkärran. Dagens outfit som självklart väljs av Elise och kläs på AV Elise: tshirt, långärmad tshirt, kjol och SJÄLVKLART de prickiga strumpbyxorna!

Axel och Elise leker vid polen med en pinne som verkar ha förvandlats till en spindel!

Här POSAR verkligen mademoiselle Elise.... Ja jag har skrattat en del åt denna lilla madame som ibland blir "faktiskt lite skiträdd"!

Elise visar mamma Klara hur man posar. Inte lätt att vara modell för en dag!

Idag har vi varit i Nice och beundrat fina Place Masséna och dess underbara byggnader och lite Habitat. Varför finns inte Habitat i Sverige när det ägs av IKEA? Someone please tell me!!!

Nu väntar sängen. Men imorgon blir det nya tag och lite saker som ska fixas...

KRAMAR från oss och

GRATTIS Emelie på födelsedagen!!!!!

PS: Tack Nadja, Maria, Sophie och Imeli för fina reseSMS. Min mobil verkar inte vilja skicka sms så får svara och tacka här då!

KRAMAR igen.

26.1.10

fyndfreak ah oui!!!

Det är ju så otroligt kul att fynda och åka iväg för att bli förvånad över hur jag nästan ALLTID lyckas få med mig ett fynd hem. Som idag- har många gånger velat för att köpa kopian Achille Castiglionis Arco faktiskt kostar hela 17.400 kronor!!! När jag idag hittade en väldigt snarlik lampa var jag tvungen att använda mig av den Googlefunktion som iPhonen besitter.... Googlade Arco Flos och såg att jag inte funnit originalet men nästintill för enbart 500 riskdaler. Kunde man annat än bara dregla och finna ett sätt att införskaffa denna- eller snarare ett sätt att övertala Johan om att denna platsar i vårt vardagsrum. Kan ni inte se att den skulle vara bra häftig att ha till vänster om soffan i burspråket, hängandes över soffbordet??? Jovisst helt rätt!

500 kronor! It's mine!

Inga vidare bra bilder på vardagsrummet men såhär kvällstid är ju inte ljuset det som är i överflöd i Malmö!!!

I tankarna nu byter vi ut mässingsarken mot Arcosen! Mmmmmmm...

En annan ljuskälla i vårt vardagsrum är denna underbara slinga från Granit. Helt klart en favorit som lyser upp hela rummet på ett mysigt och harmoniskt sätt från golv till tak!

En annan favorit som inte alls har med våra rum att göra är alla saker på Indiska som är återvunnet material i ny tappning. Dessa burkar speglar en era av tanke kring miljö och jag är glad att de sätter inspirationen och mitt engagemang i liv för en bättre miljö.
// klara

ajajaj!

Snark, snark, host, snark, host, snörvl... ja så låter det när man sitter i vardagsrummet och spänner örat mot barnkammaren! Stackars små!

(Stackars mamman med som har blivit skapligt förkyld hon med, lyckats slå i knogen så in i ********** när hon skulle flytta en soffa åt mormor. Ja för mormor är här och hälsar på och stylar lägenhet men även för att hjälpa "mamman" med "barnen" på resan ner till La France! Först nackspärr som för första dagen idag, efter 4 dagar, INTE har gjort ont!)

den "trashade" knogen- ser inte så farligt ut på bild men damn vad det känns!!!!

mormor i full "stylingaction" hahahaha!


Ja! Sjukstuga minst sagt här hemma- och på onsdag flyger vi! Blir kanske till att kurera sig i mormor och morfars trädgård. Idag har Elise och mormor pratat om att vi ska ut på äventyr i deras trädgård. Det är ju så att mina föräldrar bor i Frankrike (de JOBBAR för de som tror att de latar sig...hrmmmmm) och de har ett underbart hus med stor tomt som egentligen är som en liten miniskog. För Elise är den dock så stor att hon inte ser ut eller in så jag tänkte att vi skulle göra det till en grej. Vi ska ut på hajk nån dag, breda smörgåsar och ta med varm choklad i ryggsäck, packa filt, tändstickor och korv - så ska vi elda i skogen på säker plats! Detta ska bli underbart och det är ju första gången Elise är så stor att hon kan förstå att vi åker till ett annat land, att vi ska flyga och göra andra saker. Ser mycket fram emot detta och behöver nog komma bort från den trista, kalla och mörka Sverigevintern.


// klara

24.1.10

dåligt med uppdateringen

de senaste dagarna kan man ju lätt säga. Detta beror både på sjuka barn (DAMN 2a vaccinationssprutan av svininfluensan!!!!) och besök av en kär vän nu i helgen. TACK Karin för en underbar helg i alkoholens tecken NOT! Vi har skrattat lite åt att vi fick i oss hela 2 öl igår kväll när vi hade köpt vin och andra öl! ANnat var det när vi var studenter (och tur är väl det!!!!)!

Elise och Sander har båda haft feber i två dagar, Elise har haltat och Sander har mestadels varit hopplös om man nu får säga så om sitt barn. Han har vridit och skruvat sig av smärta till orden "ajajajaj". ör jäkligt att de ska tillhöra hans första ord. Man blir lite arg på sig själv att de nu fick ta sprutan med tanke på hur dåliga de har varit. Ännu mer med tanke på att vi flyger på onsdag kväll!!! Men får väl se hur dagarna framåt ser ut.

Har även hunnit med en del fynd igår. Ett par röda och ett par svarta halvstövlar i skinn som jag VERKLIGEN behövde. Ska man börja jobba får man ju vara lite fräsch!!! Jag älskar fynda på halva reapriset!!!!

Tanken var att jag skulle vara lite kreativ såhär idag men jag vet faktiskt inte om jag har någon ork ärligt talat. Dessa nätter utan sömn har tagit ut sin rätt!

Nu ska jag pyssla med ett porträtt på Illustrator, sen får det nog bli sängen!!!

KRAMAR och natti

// klara

22.1.10

bli min följare

Nu kan ni bli följare på bloggen lite längre ner på högerspalten! Good luck!



// klara

20.1.10

yes we have no bananas

Porten - på Gamla Väster i Malmö. Hur underbar är inte denna. Jag funderar ofta vad som finns här bakom...

Bananrepubliken - "yes, we have no bananas"

Men handtaget är FRÄCKAST!

Såhär ser det ut när det sprayas för fullt i källaren...Et VOILÀ''






Trött och nackspärrig Klara ska nu sussa... Imorgon ska stolarna upp i lägenheten! JIHAAAA!


// klara

19.1.10

dagens fynd

Till sist fick (kan man ju kalla det för) vi tag på en UNDERBAR pinnsoffa! Ursäkta mig men HELLSKOTTA vad glad jag är! De andra pinnisarna står nere i källaren nästan färdigsprayade. Jag har bara ett problem- min sprayvän är bortrest och jag erkänner faktiskt att jag är sjukt mörkrädd så jag har inte återvänt ner dit sedan sist!

// klara

A, B, C - i mina tankar


Gårdagens aktivitet blev en ABC illustration som snart skall printas upp. Jag har nu fått kontakt med ett tryckeri för att snart ordna med att sälja illustrationerna. Ska bli jättekul att kunna sälja dem i större storlekar. Kommer att finnas A4, 30X40, 40X50, 50X70 och 70X100 så de passar alla IKEAramar ;D


Ugglebyn fick hänga med på ett hörn!


// klara

18.1.10

en illustration om dagen...

... gör att det känns bättre i magen :D
Det är lite halvjobbiga dagar dessa dagar eftersom ens självförtroende och förmåga inte känns 100.
Som mamma är man väl aldrig nöjd. Är man för hård? för sträng? för slapp? för arg? för PMSsig? Eller bara ÄR man och försöker så gott det går att vara den bästa mamma man kan vara just i den situationen?
Usch - samvetestankar kring barnuppfostran är då inte lätt att förtränga. Jämför jag (vilket jag självklart vet att man egentligen inte ska) med mina mammakompisar är vi ju alla VÄLDIGT olika. Jag ser väl mig som rätt sträng och kanske lite gammalmodig och principfast men jag försöker göra det på mitt sätt. Jag vet att många i min närhet tycker att jag är för hård mot Elise (och Sander men där kan man inte riktigt påverka ännu) men jag vet också att vi nu sätter grunden för vår familjs framtid och självklart värderar olika människor olika.
Jag vet att jag kan tappa tålamodet när man sitter med två barn och båda gråter, skriker, trotsar- men speciellt när det GNÄLLS! Gnäll gör mig personligen TOKIG!!!! Jag försöker att be Elise att prata med mig istället för att gnälla.
Hon kan ha så häftiga och roliga resonnemang ibland och man missar hälften av dem när hon antingen har trotsat till sig sin napp eller när hon gnäller- för då stänger mammaKlara av!
När det vilades här hemma idag satte jag mig vid datorn för att vara kreativ och undantränga jobbiga tankar.
Jag säger som min mamma tydligen gjorde var natt när vi hade somnat : " Jag ska bli en bättre mamma imorgon!"
// klara

namntryck



Kvällen har ägnats åt att skaffa fram lite fler tryck! Här är ett exempel på namntavla. Håller på att ändra om missiripa webshop till en blogg med möjlighet att beställa genom mailkontakt. Främst för att jag inte är speciellt nöjd med friheten över redigeringsverktygen och jag känner verkligen inte tat den speglar min tanke. Jag tänker numera ha en blogg med adressen missiripa.com istället... uppdatering följer!
KRAM och NATTI

// klara

17.1.10

spraymani

Vissa i min närhet brukar nog mest skratta åt mig när jag ser möbler på second hand som jag visualiserar i en annan färg.

Jag KAN det här med spraymåla i mitt huvud. Jag har nog sagt vid ett visst antal tillfällen att "men den skulle vara skitsnygg i den eller den färgen. Men det är bara att spraya."

Jag erkänner dock att med det resonnemanget har jag lyckats samla på mig några projekt...

Bild: Dore Doris

Igår "råkade" jag fynda två pinnstolar till... av denna modellen men i lite skabbigt vit färg. Det är bara det att vi nu har 8 stycken så de 4 från Edsbyverken åker ner i källaren sålänge. De är lite sämra skick på dem, räcker inte att bara måla.

Igårkväll blev det spraylackning i källarutrymmet med stora dörrar upp till gården. Det är inte lätt att hitta utrymme att spraya på när man bor i lägenhet. Men tillsammans med vännen min gick det mycket bra och vi har nu fått 2 klara blanka svarta pinnstolar som ser ut som nya! GÖTT! 2 stolar återstår men mer färg måste inhandlas.


Idag blir det till att fixa byrån här hemma. Den ska bli färgglad- behöver jag säga mer?!?!?

Bilder kommer ikväll!

Kramar och trevlig söndag!


// klara

15.1.10

illustrationer

Fråga mig inte hur detta gock till men det var såhär det blev när filerna konverterades. Detta är med andra ord gårdagens illustrationsverkstad. Nu ska de printas och ramas in...Kan nog finna någon liten spot på tavelväggen????
Mr. Robotic


Vår lilla "halltavla"- also known as Coloured city hall

Appear!
Applemania


Det var alles för idag! Såhär mitt i Let's dance!
Trevlig helg till er alla. Kramar från en som precis upptäckt att hon har blivit grundblåst på Tradera och nyss bestulen på 305 kronor! Att det finns människor som snor pengar från andra och ÄNDÅ sover gott om natten!!!! USCH!!! Imorgon blir det Sopis där jag ska hämta det nya matbordet som jag har fyndat fär hela 70 riksdaler!!!! Ajajajaj!

// klara

05.22

Är inte mänskligt att vakna! Det tyckte Sander tydligen. Då ska man helst prata och visa att man kan klappa händerna mm! Suck! Men nu sitter Mamman med kaffet i högsta hugg.

Stor kram med en massa energi!



14.1.10

en kär vän

Jag har många gånger i mitt liv funderat på det här med vänskap. Eftersom jag har flyttat runt en del som liten mellan Sverige och Frankrike har det inte varit lätt att skaffa sig barndomsvänner.
Jag har alltid varit så otroligt avundsjuk på alla som ens nämner den termen i samband med vänner. Johan har en hel drös med gamla vänner som vi fortfarande umgås mycket med och dem håller vi kära.
Jag har inte den turen att ha barndomsvänner men på "senare" har jag absolut skaffat mig vänner som jag kommer att ha resten av livet. Nu hoppas jag att ingen tar illa vid sig men just detta inlägget handlar om en viss vän som jag håller väldigt kär.
Denna vän är en otroligt härlig människa, en fantastisk sådan som är oerhört generös, omtänksam, förstående, peppande i alla situationer.
Hon har lärt mig otroligt mycket under den tid vi har känt varandra. Hon lär mig att se på saker och situationer från andra sundare perspektiv.
Med henne kan man bara sitta och bara vara och känna denna härliga känsla att man bara är så otroligt glad över att man har blivit utvald av "någon" för att få vara hennes vän.
Denna vän är en sådan man vill skämma bort med snälla kommentarer, gester och överraskningar.
Hon förgyller verkligen min tillvaro och skickar uppmuntrande mail under dagens gång. Hon lär mig att bli en bättre människa och jag är lycklig bara jag kan bli hälften så fin som hon.
Tack EMELIE för att du finns i mitt liv!
Din vän Klara

13.1.10

blandade känslor

Jaha! Idag fick vi klart för oss att Sander, lille lille Sander, antagligen ska börja dagis redan som 1-åring. Måste faktiskt erkänna att det är med blandade känslor jag mottog detta besked. Främst för att jag tycker det känns för jä*ligt att han ska behöva börja redan då. Han är faktiskt bara liten fortfarande. Usch! Men i ett samhälle är det så allt funkar. Man sätter barn till världen och umgås med dem heltid 1-1,5 år sen sätter man dem på dagis, skola, osv.... Men det visste man ju från början. Det är bara det att det är jobbigt nu när vår lille och antagligen vår sista "lille" ska in i "systemet"...
Samtidigt är man glad att för en gångs skull fick man plats när man önskade det. Vi vill verkligen försöka pussla ihop så att han slipper bli inskolad så tidigt. Hade vi bara klarat oss fram till juni hade Johan löst sommaren eftersom han är lärare och har sommarlov. Men reder inte riktigt ut HUR bara...
Oj oj oj... många tankar i mamma Klaras huvud nu. En liten detalj är ju dessutom att Klara ska hitta ett jobb också! Hur ska detta gå. Ikväll blir det till att se över föräldrapenning och dagar. Kan man trolla? Hade man bara fått de där 60 dagarna som sambon MÅSTE ta ut så hade allt löst sig men men!
Återkommer senare med roligare tankar och mer kreativa tankar istället. Tur man har dem- de underlättar de vardagliga jobbiga tankarna. Hoppas på en kreativ kväll. Ska tillverka wallies till barnens rum tänkte jag. Får se vad det blir!
// klara

dagens pyssel

Efter att lilleman (och mamman) deckade i mammans säng vid lunchnattningen vaknade mamman panikslagen för det fanns 10000000 saker hon skulle göra medan lillen sov!!! Typiskt tänkte hon en stund. Men sedan resonerade hon med sig själv och kom fram till att hon nog faktiskt behövde slumra en liten stund. Tur nog sov lilleman 2 timmar idag så SOM TUR ÄR hann hon göra annat med!

Detta blev resultatet av tipset som Storhöken skickade mig! Nöjd blev jag och lilleman som har ockuperat kudden sedan han vaknade!!!!

Ses ikväll. Först ska det skapas pass till Sander eftersom det var ett sekundärt moment i och med utlandsresan nästnästa vecka.

Kramar och hopp om en fortsatt bra dag till er alla!


// klara

12.1.10

inspirationnnnn


Bilder: Marimekko, Asplund, Habitat, Olsson & Gerthel
Lite inspiration och önskemål såhär på kvällen... eftersom denna dag har fyllts med skrik, gråt och gnäll. Jag kan inte påstå att våra barn är av det slaget men har man 5 tänder på gång, är frustrerad över att man bara kan krypa och inte gå, ska man lära sig att bara sova en gång om dagen fast man helst inte ens vill sova och har en storasyster som vill bygga tågbana och det enda man själv vill är att tugga på rälsbitarna- ja DÅ FÅR man vara grinig! Stackars lille Sander! Det är inte lätt för honom just nu... Men snart är dessa tände rute och DÅ ska vi börja andas igen.
Kvällen igår blev lite utdragen och vid 2-snåret kom mamman i säng. Det speglade ju sig i dagens trötthet! Tolvslaget i natt blir som en gräns satt för framtiden tror jag.
För att känna mig lite piggare idag har jag flyttat runt lite här hemma. Soffan har bytt plats med fåtöljerna i burspråket vilket resulterade i MYS. Perfekt att ha soffan där så man kan förebygga lite nackspärr med den kalla luft som drar in från fönsterna (IRONISK!!!).
Ja just det, i förrgår fick mamman ett litet ryck! Klippte av sisådär 2/3 delar av håret. Dock inte på längden utan på "bredden" eller tunna ur det skulle man väl också kunna se det som. Jag lovar, och ni som känner mig vet hur tjockt hår jag har, att det låg nog faktiskt ett helt huvuds hår i en soppåse idag! Ett kilo lättare bara 4 (9) kvar då :=)
Natti!!!!
// klara

new edition av barnrummet

Det har hänt en del här hemma sedan reportaget i Hus & Hem. Byte av rum mellan barn och föräldrar. Mycket trevligare att kika in i ett färgglatt barnrum än att stirra på två sänggavlar! Såhär blev resultatet!
Allt är långt ifrån färdigt men rummet skall kompletteras med en tyllampa av större modell, ett nyligen secondhandfyndat litet skrivbord med låda och matchande mini pinnstol samt förhoppningsvis en Stringhylla över det lilla skrivbordet. Vill hitta en som jag tänkte måla om och styla à la MISSIRIPA.
Andra hörnet av barnrummet huserar den omklädda gungstolen. På tavelväggen finns bla ABC från IKEA, kärsbärsaffischen, tavlor och teckningar från Axel och Lovisa Witt men även en uggla, en bambi och en större tavla från Pink Friday.
Elise lilla tavellist med några utvalda saker. Robot från Asplund, tavla från Lovisa Witt, Babushka från Miss Juniversum samt Babarfigurer.
På Sanders hylla finns det bil från Playsam, trägubbar från Habitat/ROOM och en tavla av Lovisa Witt.

En extrabild från Elise sida av rummet... Sanders och nya bilder kommer imorgon med bättre ljus. Nu väntar sängen!!!!
BONNE NUIT!!!

// klara

11.1.10

BONNE NUIT À TOUT LE MONDE!


Inte för att vara den men den 27e januari bär det av till föräldrarna i La France! JIHAAAAAAAAAA! Barnen tar jag med i en kappsäck för nu ska det insupas kall och rå Provenceluft! Hoppas på att få se lite snö uppe i bergen med! Inte för att vara överjävlig men detta väntar oss....


// klara

härliga pics!!!

Min bror har äntligen lagt upp sina julbilder och jag hittade ett par som var värda att komma upp såhär inpå det nya året. Kolla in: VARNING för julstämning!!!!
Min kommentar var : "Aaaaaa vad bra! Denna gillar jag men taaaaaack!" Min min ser snarare ut som "Ursäkta?????? Vaaaaaaaaaaaaaad är detta för skiiiiiit???????" Otacksamt ansiktsuttryck jag har helt enkelt! TACK Kalle och Kristina!

Pappa fick sina Alessi salt och pepparkvarnar från 60/70-talet. Jag såg dem i en secondhandaffär och föll pladask eftersom min pappa är lite av en Alessivattenkokaresamlare! (men vad samlar han egentligen INTE på?!?!?!?)

EN häftig bild på vårt vardagsrum mitt i allt julbestyr. Klappar fanns det gott om!

Häftig bild på Kristina och Sander. Härligt att se deras ansikten i fönstret!

Såhär ser vårt julkök ut från ett 2,06 perspektiv. Axel var het på kameran i julas!

Jaha! Att man redan har lyckats lära sin dotter sina vardagliga modellposer! hehe! Kolla in höftvickningen - och då skulle ni bara se hennes underbara dans... (fråga mig inte vem som lärt henne den, hon går runt och vickar gravt på rumpan och daskar sig lite sött -kan det vara sött???- på rumpan!!!!!!!!!!) Ooooooh my god!

nya ljusslingan hänger och skiner upp hela vardagsrummet....
Ja, som ni ser är inte vårt hem sig riktigt likt i Hus & Hem. Kan bero på att vi hade hunnit bo i lägenheten i cirka 2 månader när reportaget gjordes!
Men snart kommer bilder från det nya läget!

// klara

9.1.10

familjemys på Malmöisen


Idag har det varit kallt - riktigt kallt. En tur med familjen ner till dammarna vid havet visade sig bli en lyckad tur. Trodde aldrig Elise skulle ta på sig skridskor och ställa sig på den blanka isen. Att tre idioter körde plogfyrhjuling som skrämde både barn och föräldrar gjorde inte saken bättre. Men jovisst!!! Upp på de nya skridskorna efter hård påklädning och glitterhjälmpåtagning!!!! Så underbart söt och lite kaxig Elise ställde sig med pappa Johan på isen! Härlig utflykt minst sagt... Här är några bilder på vår isprinsessa och isprins!

Natti! Ses i möra allesammans!
// klara

blogglayout?!?!?

Hej alla läsare!

Nu när jag reviderar bloggens layout är jag splittrad. Jag vet inte om detta inte är ett av världens största Ilandsproblem men jag kan helt enkelt inte bestämma mig om jag ska skapa en blogg med vit bakgrund som de flesta andra har. Tänkte kanske satsa på en roligare logoruta ELLER ha kvar den som den är?!?!?!

Hjälp vilka världsproblem jag har!!!! Vilka är dina världsproblem då?

// klara

8.1.10

rösta på mig

Surprise! Har gjort en moodboard nu på Marbodals sida. Hoppas på att vinna ett kök...kan ju alltid drömma mig bort! Men klicka er vidare på bilden till höger och RÖSTA! Färgglatt lär det bli i alla fall!
Tack för idag du lilla Fredag!
Tjingeling!
Bilder i möra....
// klara

7.1.10

smått & gott


Lite roligt när man surfar runt på alla favoritbloggar... man kan nog med största allvar påpeka den rådande "inredningshysteritrenden".... Det är så komiskt att man sitter som en dum idiot och bara småler när man inser att de flesta av "oss" faktiskt har samma prylar hemma.... Sista detaljerna som har kompletterat detta hem är de ovan. De underbara hängarna tog Marie-Louise snällt med sig från en barndesignaffär i Amsterdam. Blir man paff när det då visar sig att de säljer kanin och grishuvuden?!?!?! Tur är fanns inte hela kollektionen.

Imorgon blir det IKEA för inköp av rislampa så jag kan fixa klar mitt barnrumslampprojekt! Förhoppningsvis kommer lillfisen sova hela natten. Vi har släpat upp den lilla växasängen som är fastklämd mellan min säng och väggen så han kommer ingenstans. From idag ska Sander enbart sova 1 gång per dag eftersom han verkar ha ett extremt litet sovbehov. Gick sådär idag- hade en JÄTTEtrött Sander vid lunch. Han satt bokstavligen och somnade i maten. Sen sov han enbart 45 minuter så promenixen från stan hem vid 18 tiden höll på att vara vagnningsdags. Efter starkt kämpande av både Johan och mig kom vi hem med 2 vakna barn!!!

Får se om det 5 nya tänderna sumpar natten för oss även idag men håller tummarna och vågar hoppas!!!!

KRAMAR o natti!

// klara