28.5.10

Gleeeeest

Får väl erkänna att det är mycket nu med två barn, sambo, jobb oftast till 20 vilket innebär hemma 21 ca, sekreterare i bostadsrättsföreningen, och en hel del övriga projekt. Tråkigt nog har bloggen förvandlats till någon slags dagbok.
Jag sim är intresserad av så mycket och jag som är så kreativ. Stressen hämmar dock det kreativa.
Satt och pratade med E igår morse över en kopp kaffe. Jag har en sådan där olustig känsla i kroppen. En rastlös känsla av att det är något som gör mig nervös och osäker på mig själv och vad jag klarar av. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är men det känns obehagligt. Jag skulle vilja benämna det sammanfattande som STRESSMAGE men om någon känner igen sig- Feel free to tell me.

Nu känner jag att jag måste landa i detta med jobb, knappt träffa barnen och bara bortse från det helt enkelt. Annars kommer det aldrig att funka.

Slogs av en sådan chockartad migränattack från helvetet i tisdags. Började redan på jobbet i måndags när jag fick riktigt dunkande huvudvärk. Väntade tyvärr lite länge för att se om det skulle gå över. Då kom illamåendet och tog genast diklofenak. Hjälpte ingenting dessvärre och mådde riktigt pyton. Jag har aldrig mått så av migränen men så fort jag var hemma kl 19 gick jag och lade mig riktigt risig. Vaknade 7 i tisdags med samma symptom. I onsdags var jag fot for fight igen som tur var.

Nej nu får det räcka med mina selfpityhistorier..

Nästa vecka blir det nån dag ledig och nya tag helt enkelt.

Ha en trevlig helg- nu ska jag in i bunkern!!!!!

- KLARA -

24.5.10

gårdsfix

Helgen har ägnats åt att nästan färdigställa vår innergård. Det har länge pratats om renovering och den är väl fädigställd. DOCK är det mycket mysigare nu med trädgårsdmöbler, gungställning, sandlåda (utan sand för tillfället), murgrill, gräsmatta mm.... Barnen var med för fulla muggar och utan någon planering slutade vi med grillfest med grannarna. Jättetrevligt med denna sammanhållning ju!Sander och Elise har varit så nöjda! Glada barn fastnade på kamerarullen...
ArbetarSander som har fått tag på murbrukshinken...

Glad framför kameran

Elise i full fart på de nya gungorna

Sander spatserar omkring för fullt. Klättrar dessvärre upp på det mesta med
och är jättestolt och kaxig!!!! Ajajajaj!


Efter en intensiv veckamår vi alla bra. Mamma är bättre men vi alla är oerhört tacksamma att hon mår bra!Mors dag nästa söndag allesammans! Jag tänker på min mamma var dag! Ojojoj vad man ändrar i tankarna när man blir omskakad!

KRAMAR och trevlig vecka!!!

// klara

18.5.10

Tittut
Det är inte lätt att fokusera när hela kroppen är så rastlös. Jag håller tummarna för att vi snart är alla lugna igen och ser livet från den ytterst ljusa sidan.

Ha en bra dag allesammans! Nu ska jag in i bunkern- känns som så i alla fall eftersom man inte har koll på världen utanför köpcentrat.

- KLARA -

17.5.10

LYCKA är...

Många tankar i mitt huvud.

Mycket har kastats om i min prioriteringslista de senaste 24 timmarna.
Saker och ting förändras snabbare än man tror när nära och kära blir sjuka eller svaga.
Det är då man förstår vad riktig lycka är.

Trots att vår blogg handlar mycket om det "ytliga" som ändå är en del av vår vardag, jag arbetar ju med detta, blir man liksom satt tillbaks ner på jorden när de jobbiga tankarna närmar sig mina tankebanor.

Hur ser framtiden ut?
Kan inte alla bara få vara friska?
Kan jag inte få leva med dem som jag älskar och håller kär?

Usch- det är inte kul att gå runt med en inre stress över att det man håller mest kär kan försvinna.

Det är inte lätt att ha en offentlig blogg där man vill vara personlig utan att lämna ut sig TOTALT. Namn vill jag inte nämna i detta fall, men då denna blogg handlar om mig vill jag delge hur jag mår just nu.

Jag vill bara att min mamma ska krama om mig och säga "det var bara en mardröm- allt är bra igen"!
Denna gången vill jag kunna krama om och säga att allt kommer att ordna sig och att allt kommer att bli bra- för det måste det!

Tack för att Du finns!
Din Klara

15.5.10

reportage en vanlig lördag

Hittade reportaget på nätet! Hade ingen aning om att det fanns där!Enjoy för er som inte har sett det eller prenumererar på Hus & Hem.

Nu blir det en tripp till IKEA med barnen, måste fixa ramar till Elise fina teckningar!

Ösregn + pappa som är på barndomsvänsträff i Falkenberg = IKEA med barnen!

Kram // klara

13.5.10

this one goes to Oaklake...

Snubblade övermitt barndomsalbum för en tid sen. När jag slog upp det kände jag nog allt att jag fick lite rätt! Så fort vi är i EKsjö säger alla att Sander är sååååååååååååååååå lik Martin, Johans bror. Det sa ju även alla i Eksjö om Elise. För att undanröja alla knaskommentarer kommer det här lite bilder.
Sug på denna karamellen!!!!

Klara några månader gammal...

Klaras 4-årskalas! Profilen skulle kunna vara Elise!

Ja- Sander lik Martin?????

Självklart är barnen lika båda släkterna men var bara tvungen att visa vad jag har menat! Nu har jag ju bevis!

:)

TREVLIG KVÄLL

nu ska det sys

// klara

några dagar förbi

såhär ser det just nu ut hemma hos oss- Sander klättrar upp på ALLT! Idag klättrade han upp på vattenrören under elementet för att ta sig upp och titta på bilarna (han når ju inte upp ändå men det förstår ju inte han)...
Glafis som leker tittut
vid frukostbordet kladdig o go'
Elise och Sander fick nya kläder igår... skriver om det snart med länk!
vår egna lilla modell
utan att be om det ställer Elise upp på bild! Riktig linslus!
Såhär färdas lillebror nuförtiden! Han klättrari själv och blir sedan runtkörd i denna.
..och knappt får han plats!
Syskonkärlek- Elise hjälper Sander i smyg så han kan klättra upp på pallen! Schysst syrra! Jajemen!Kommer snart mermen nu ska jag ta ett baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad!

KRAM// klara

10.5.10
Just nu innehar jag kanske Sveriges tråkigaste blogg. Bloggtorka är det dock inte. Besök i helgen, vardagspusslet, lite extrafix, lite andra jobbsökande och allmänt helt enkelt att jag hAr massa idéer men ingen tid.


Elise i sina nya silver barnhasbeens från HM. Stolt minst sagt.

Nu har man ju dessutom fått prova på det dåliga samvetet när man vabbaro
och sen åkte man på att bli sjuk själv.
Nu har svärfar och Johans syskon varit här i tre dagar. Det känns att man är rätt off trots att det varit helg. Johans syskon är verkligen jätteduktiga med barnen. Ja just det! Sander KAN GÅ nu! umdebart. Här hemma är det ingen vila direkt. Har slocknat med Elise efter godnattsagan.
Imorgon hoppas jag på ny energi för nu lämnar kg hjärncellerna på jobbet, jag gör teoriprov nu i två dagar.

Over and out så trött jag är!!!!

Kraaaaaaam

- KLARA -

5.5.10

sjukstuga X 3

Ja- nu är Sander, jag och Elise lite smått krassliga... Mest Sander och hans mamma. Anar halsfluss på g! Tjock i halsen och feber leder mig att tro detta- är dessutom dessvärre en expert på det här området!
Ögonen och näsan bara rinner och blir nu hemma från jobbet. Hoppas att jag inte hann smitta någon idag bara!Samvetet!

// klara

3.5.10

VAB

VABandet har börjat. Första gången någonsin det händer mig trots att Elise är tre år. Har ju varit student innan så det blev naturligt att vi löste det som så att jag var hemma och pluggade med en sjuk Elise.
Det är bara det att detta är andra veckan på min introduktionsutbildning på jobbet. Blir lite knas med avbrott men men. På onsdag skall dessutom Sander opereras. Känns skit om jag ska vara ärlig. Han ska sövas och opereras. Usch.

Men har haft en mysig helg trots deklarationsångest!

Lite bildbevis mitt upp i allt.


Elise visar stolt upp sin första cykel. Sedan dess har hon cyklat flera kilometer med oss som svans.


Sander var redan febrig igår. Tror det är tänder på g. Han tuggade på baksidan av nappen helt frenetiskt och somnade med den åt fel håll...


Här är det en utslagen plutt som sover!

Ha en bra dag allesammans- här ska det VABbas!!!!!


Kramar

KLARA