30.6.09

burned out


Elise älskar helt enkelt jordgubbar! Vi som kallade henne för "jordgubben" när hon var spädbarn i sin lilla jordgubbsmössa... nostalgi!

in many ways!


Både kroppsligt och själsligt! Det har med andra ord varit sol idag i Malmö. Självklart inte när jag, Elise, Sander, Emelie och Hedvig dök upp på Ribban i förmiddags. Konstigt nog har solen beslutat sig för att gömma sig så fort Klara visar sig utanför dörren.

Jag har jobbat rumpan (för att hålla mig artig...) av mig DAG och NATT för att få allt klart. Jag borde inte ens sitta här och skriva- hemsidan måste bli klar i natt!

Klara jobbar häcken av sig på en av nätterna...

Såhär blev resultatet! 5 kuddfodral med sömnad/textiltryck och andra detaljer! Finns numera på Formargruppen!

Ja, natt- nätter- för det är det det handlar om här. Gick och lade mig kl 04 i natt- kände att när jag hörde lite väl mycket fågelkvitter och det var nästan ljust ute- DÅ var det dags att sova!
Det jag ville komma till var att jag förtjänade lite sol, jag blev lite halvknäckt över att solen gick i moln i takt med att vi traskade ner mot stranden!!! MEN den dök upp mitt under en amningspaus i Västra Hamnen. Kommer inte lägga in några bilder på min rygg som är bränd men ni kan nog ana....
Här kommer ett urval med bilder från dagen.

Bästisarna in action! De åt nästan var sin liter jordgubbar idag!!!
Här över de på att vara utan blöja och kissa! Det var bara det att de "kissade" / droppade HELA TIDEN!!!!
Elise: -"Kom Hedvig, föll me o kissa nu!"

Imorgon bär det av till Falkenberg för en tvådagars semester. Ska bli underbart! Ingen mer strand för mig dock.
(Brukar inte vara speciellt personlig av mig på bloggen- MEN Sander har haft torsk i hela munnen och jag har nog dessvärre drabbats av svampen myself- behöver inte skriva var mer än att amning inte känns som ett alternativ just nu. Har så otroligt ont och det verkar inte komma något... hur länge ska man härda ut? En hungrig pojke vill jag dock inte ha! TUR han har en hel del att ta av! Han har faktiskt fått ersättning nu på kvällen och det gick bra. Kanske dags att sluta amma?!?!?)
// klara

2 comments:

Linda said...

Jaha, då har jag lagt till den här bland favoriter me ;)
Hoppas allt är bra med er... hoppas ni kan ta en sväng förbi Eksjö snart :)
Kram

Ab imo pectore said...

Välkommen till Blogspot!:-) Självklart är jag här och kollar nu! ;-) Saknar er! Är ff lika impad av att du orkar sitta uppe till kl04 och fixa med allt med två barn, skönt Johan är ledig på sommaren!

Vill bara säga att vi åker till Lund imorgon, to, och stannar till sö! Ses? Vill gärna gå och kolla på Formargruppen iaf!!

Puss till er!