1.10.09

update

Här har det varit fullt ös om dagarna. Blir mycket öppen förskola när Elise är hemma från dagis- lite av en räddning för att vara ärlig! Men det går bra trots att mademoiselle trotsar på för fullt. Var på föräldramöte igår kväll och hon sköter sig exemplariskt på Larven.... att de är så smarta alltså. Men hon är samtidigt inne i en underbar utvecklingsperiod där talet är på gång "på riktigt" och där ord som "gärna" ("jag tar gärna en sån mamma, eller, jag hjälper dig så gärna") och "behöver du nån hjälp med detta?" och "ska jag hjälpa dig med vagnen" dyker upp titt som tätt! UNDERBART! Trots skånsk mamma kämpar hon vidare med sina underbart rullande "r"...hahaha men på öppna förskolan trodde de i och för sig att Johan var dansk!

Elise i full nyckelpigemundering dansandes i köket... Gissa om denna tyllkjol åker fram till alla barnprogramjingles!?!?!

Sander bara fortsätter att växa på för fullt. Han är en riktigt glad "skit" om man nu får uttrycka sig så! Han har börjat strula lite på natten med rena gallskrik och det går verkligen inte att trösta honom vare sig med kramar, sång ELLER välling. Hoppas det är en övergångsperiod för han är för övrigt helt underbar bebis! Här är redovisning på en glad goding på Stoff & Stil med mamma, Nadja och hennes Abbe.
Sander gillar också tygerna på S&S...

Iförd ett par byxor som mamma sytt matchande till honom och ELise av återanvändt 70-tals tyg i gult, grönt och brunt. Helt underbart mjuk med kullar och stora blommor! Me like!!!!


Sitter och leker i "lekhörnan" med Abbe. Han förflyttar/hasar sig fram några meter nu så nu blir det till att spika fast alla lösa lister i helgen.

Ikväll kommer farmor Annika på besök. Ska bli jätteskönt att få lite avlastning och få gå ut "bara vi". Har faktiskt inte hänt sedan den 8e maj 2008!!!!! Ja det stämmer!!!! Sjukt att man kommer ihåg det men då var Martin och Sofie på besök och då passade de så snällt Elise. Vi behöver verkligen få göra något bara vi känner vi nog båda! Ser mycket fram emot fredagkväll och på lördag är det gårdsfest som jag har dragit ihop så då blir det party under skjulet innan allt skall rivas upp nästa vecka! Då blir det ny fin gård att titta ut över från vårt köksfönster!

Ha en trevlig torsdag. Nu ska det sys mössor som skall lämnas på Formargruppen imorgon! Började bli lite tomt och enfärgat av den varan! Äntligen har folk förstått hur fina mina wallies kan bli på väggarna i barnrum osv... På gallerinatten hade en mormor köpt ett paket åt sitt kommande barnbarn :D underbart!
Hade sålt lite annat med vilket känns jättekul!


// klara

2 comments:

Angela said...

Hej vännen!!!

Gud vad roligt att det går bra för dig med företaget! Såklart att våra små ska ha färgglada mössor på de små huvena i kylan=) Och wallies är nog den bästa inredningsdetaljen i ett barnrum=)
Synd bara att min lilla tösa river ner allt fin man gör... grrr...

Saknar dig vännen!!
STOR VARM KRAM!

Familjen Cronqvist said...

Hej!

Tänkte bara kolla hur det var på gårdsfesten och hur gårdsrenoveringen framskrider. Vi har det bra och än så länge längtar vi inte hem.

Ha det gott!

/Familjen Cronqvist