29.11.09

nyklippt eller magsjuk

Här är min älskade Elise igår kväll efter att den lilla damen "tvingat" sin mamma att klippa henne när klockan var 21!!!! Hon såg häromkvällen att Axel tog ram en stol och satte sig framför TV:n för att bli klippt av sin storasyster och av samma anledning gjorde hon detsamma. "Mamma kan du klippa mig?" Jag var riktigt osäker men hon ville ha håret kort. No offence mamma men har man lockigt hår så klipper man inte page på sin dotter! Kommer allt ihåg att frisyren inte låg lika fint som på de andra flickorna ;D Men Elise var stenhård! Kort skulle det vara. Resultatet blev en kort och lockig page!!!
Andra bilder från dagarna som gått, trots magsjuka ser Sander så glad och nöjd ut när han hävt sig upp för bordsbenet och står vid bordet i barnrummet!!!!

Såhär söt är vår lille i en provvariant av mössa som Smilla ska ha. Dessa två gaddar verkar ha utökats till tre under helgen. (JAG vet att där sitter en nål rakt i pannan och var mycket försiktig med den ;D)

Elise har även fått träffa tomten två gånger i helgen och för båda har hon berättat vad som står högst upp på listan: en LITEN toalett- ni kanske förstår att tomtarna har skrattat en del- tror faktiskt aldrig det hört det innan!!! Hahaha!

Nu blir det till att falla tillbaka i fåtöljen och vila eftersom vi alla är magsjuka, bortsett från Elise! Tur det för imorgon ska dagisbarnen på en Världens Barn koncert för att dansa och sjunga, något hon älskar. Snälla lillebror Axel kommer och hämtar henne för att hon ska få leka av sig på någon lekplats stackaren!

Kramar från seg och dåsig tvåbarnsmor med tom mage!

// klara

1 comment:

Linda said...

Åhhh vad fina dom är!!
Saknar er o hoppas verkligen vi syns nästa helg!!
Massa pussar