26.12.09

Axel - TACK!!!!!

Elise högsta önskan!!! Hon fick äntligen en liten toalett! TACK Axel.

Commander Zander- den nya Riddaren af Ripas! Kan inte annat än säga att jag är oerhört stolt över lillebror Axel som har tecknat dessa underverk. Utställningen börjar den 26e februari i Malmö. Vidare info kommer senare...

Underbaraste lillfisen Sander utan sin kommandantutstyrsel! Nu har tre tänder dykt upp och fjärde syns. Många blöjbyten minst sagt! (Jag vet- brukar utelämna dessa detaljer men såhär in på sista dagarna av 2009 släpper jag på alla regler! hahahaha!)
GOD FORTSÄTTNING allesammans så ses vi nog innan- eftersom ALLA vet att Johan fyller den 28e december- den menlösa barnungen! :D PUSS PUSS älskling!
// klara

3 comments:

Cathrine said...

God Fortsättning till er och grattis till Johan!!! Hoppas er jul varit underbar och att ni fortsätter njuta!! Längtar tills vi ses i januari, då kommer vi en tur nedåt skpnska slätter!!! Massa kramar till er!!!! PUSS!

Emma -clara said...

Hejsan!!!
Vad mysigt och fint ni bor...helt i min stil...hittade hit via vintage-johanna.....så fick jag ge mig ut och köpa hus och hem för att se mer.....så inspirerende!!!!!!
Johanna har varit hos mig oxå ochtagit bilder, men det vet jag inte än om det kommer med nånstans.......titta gärna in hos mig på min blogg!!!!!

Anonymous said...

Hej!
Försökte hitta något slags RSS-feed till din blogg, men det fanns inte... Du funderar inte på att lägga in?
*kramkram*
Marie