21.12.09

Reportaget ute i butik nu

foto: Patrick Hagborg styling: Johanna Flyckt

Tänk så många måsten och så mycket stress som infinner sig såhär när det egentligen skall vara en underbar tid fylld av ro och vila. Tror faktiskt att jag vågar påstå att stressen är nästintill densamma i alla hem. Helt plötsligt känner jag att KAOS, som står så prydligt på vår Stringhylla, definierar rätt bra vår familj!!!!
Såhär trött såg jag ut efter plåtning med teamet, eller rättare sagt var detta en ursäkt eftersom jag jämt ser såhär trött ut!!! :D

Vissa bilder har tendens att bli en favorit. Jag är lite av en Kurbitsoman och älskar därför både denna wallie och denna underbart tagna bild! Tack Patrick för att du förevigat den!
foto: Patrick Hagborg styling: Johanna Flyckt

Det känns helt absurt att sitta och bläddra sig igenom ett reportage i Hus & Hem som är skrivet om en själv och där bilder på delar av ens hem dyker upp... men ACK så kul mitt i denna julrush!
TACK till Johanna ännu en gång för att ni tog er tid att köra ner till Malmö med hela fotografekipaget en dag i maj! Kanonnöjd är jag både över bilder och text!


So long för nu ska det kläs gran på ca 3 meter!!!!
Bildbevis imorgon!
// klara

7 comments:

Emelie said...

Skriver genast upp tidningen på handlelistan inför morgondagen. Spännande!!

Vår härligt platta spretande gran är på plats, dock doftar den gott. Imorgon kläs den när Hedda är vaken.

Kramen, E

Lotten said...

Jag skall köpa tidningen idag! Patrik och Johanna var ju och fotade vårt hus på landet i höstas så jag vet ju hur himla trevliga och proffsiga de är ;-) Skall bli kul att läsa reportaget om er i tidningen...

Julkraam Lotten

johanna said...

Heeej
Det är vi som ska säga tack!!!!! Stooor julkram till er....
kraaaaaam

Sofia och Marie said...

Hamnade på din blogg - så här dan före dan. Har snabbläst ett par inlägg - så charmigt du skriver! Lägger genast in din blogg i min blogglista!
Ha en gooood jul!
Kram från Marie - Systrarna -

Linda said...

Det var ett helt otroligt fint reportage ju!!
Så himla kul,den tidningen kommer spraras hos mig, redan visat den för nästan alla jag känner ;)
Så stolt över dig fina Klara!!!
Puss

lisa said...

Va gullig du är! va jätte skoj att se :) Förlåt mitt sena svar men jag har varit lite s,å depp å inte velat jobba med bloggen så mycket, men nu kommer solen å man är lite gladare! Hoppas allt är fint med er :) erat hem är strååålande fint! KEEP UP THE GOOD WORK! SKA DU PÅ FORMEX FÖRRESTEN? :d KRAM

Helena - ROOM and SERVE said...

Fantastiskt fint hem!