14.12.09

LUCIA, 9 månader och lillis

Behovet av en systemkamera har absolut dykt upp då alla mina elektriska prylar verkar lämna mig i sticket. Kameran fungerar knappt- måste byta ut till nytt batteri och datorn havrerar... SUCK! Här är en halvsjuk Sander med uppriven haka (mamma råkade visst riva honom idag- inget dåligt samvete ALLS! Nejdå!!!)
Elise IN ACTION minst sagt! Hon älskar Idol och är nu förtvivlad över att det är slut. Hon hade absolut koll på att det var Erik och Calle som tävlade i finalen- även så att det var Erik som tog hem vinten. I lördags när vi var på stan skrek Elise när hon fick syn på Metros löpsedel: "mamma titta där är Erik!!!!" Vi fick en hel del leenden! Men hon säger lugnt och sansat att "min favorit är Marjett"...sötnos! Hörde henne nyss "hajer hajer hajer"....oooo en liten minifan har han allt Erik! Tror mina Idolgener har förts vidare! Pust! ;)

Vår älskade lilla skrutta! Saknar höra Hedvig kalla henne för "lillis"!!!!!

Minimister Sander är ju inte så mini längre. Idag blir han 9 månader och väger 10 kilo! Ja, en mini kan man knappast påstå!!!!

Pappa Johan och barnen pysslar medan mamma Klara lagar mat. En liten bild från det ofärdiga nya barnrummet.... Ja! Sander står upp och leker!

Nu när jag har er på tråden: vet någon var det fins en prylhylla som ska se ut som ett litet hus????????? Letar frenetiskt!!!!!
Idag är Klara lite gladare trots stress....
Kramar

// klara

2 comments:

Anonymous said...

Hej fin! Har fått leta mig hit då det nu är min tur att ha en kraschad mobil... Mitt simkort verkar vara helt sönder så jag kan varken ringa eller messa och inte heller ta emot något (sen i fredags..) så om du försöker nå mig är det inte som jag dissar dig;-)Om du har lust att hänga maila mig på ninabornarve@hotmail.com! Förresten - tittskåp i form av hus finns på www.houseofhedda.com. Innan hade de i grått och rött men satsar på att rött är slut, men det går ju alltid att måla!

Kramar i massor, Nina!

Karin said...

http://www.millimini.se/ Här finns en fin hylla som ser ut som ett hus. Vet inte om det är en sån du tänkte på.