6.1.10

nyårslöfte

Man hoppar fram och tillbaka i huvudet angående detta eviga dilemma- blir det något nyårslöfte i år? Ska jag gå ner de där överflödiga 5 kilona (läs 10 MINST!!!!) ? Ska jag bara äta sött på helger? Ska jag börja träna? Ska jag bestämma mig för att kunna säga NEJ till folk? Ska jag inse att man inte kan ha 25 järn i luften samtidigt???? Ja det är inte lätt.
Själv måste jag nog erkänna att det inte kommer att bli något av detta... Jag hoppas självfallet att allt detta kommer att vara sant i slutet av 2010 men befarar att minst 3 (läs 7) av de överflödiga kilona kommer bestå, att jag kommer att stressa som en idiot eftersom jag har lovat den och den det där omöjliga enligt andra människors tidsperspektiv.
Men EN sak ska jag lova mig själv! Jag ska NJUTA av mina barn och försöka leva en dag i taget. Jag älskar dem över allt annat och jag glädjs något otroligt över alla små som stora framsteg de gör. Jag måste även erkänna att jag så klyschaktigt kommer säga att tiden går så fort så man måste njuta.... Trots utbrott, trots, 5 nya tänder på g och knappt någon nattsömn- så ÄLSKAR jag Elise och Sander så in i bomben!!!
Bara en tanke....
// klara

4 comments:

mamamekko said...

Ja har den tidningen, älskade ert hem! Därför jag köpte tidningen :) Speciellt barnrummet,såå fint! Som sagt, vi har mycket svart/vitt och trä, men även en del färg här och var, men kan ju inte jämföras med ert ;)
Kram

Anonymous said...

hej klara! jag läser din blogg ibland, men kommenterar aldrig. tänkte att jag skulle göra det nu dock. din blogg är urmysig! så roligt att få följa dig och din familjs vardag och hur ditt företag utvecklar sig. önskar dig all lycka framöver med allt vad du tar dig an. hälsningar från ett svinkallt norrland och Johanna du läste franska med i Linköping, minns du resan till Pau :o)och :o( hehe! kram

Angela said...

Hej sötnöt!
Det är ju alltid bra att ha ett driv och en vilja, då kommer man långt. Men jag tycker som att det låter på dig att du ahr det under kontroll...? Håller med dig om att tiden går sjukt fort. Njuter varje sekund med Stella, trots trots...

Men du, för att ge dig ännu mer att göra, har inte fått något med posten, måste ha kommit bort=(

Stor kram!!! Och just ja, superfina bilder i Hus&Hem;)

Sara said...

Jo det bästa är nog bara att lova lite men lova det man kan hålla:-)
Jag har lovat att vara snällare mot min man och än så länge går det bra.. Plus att äta nyttigare efter bebbe men det behöver jag ju inte börja hålla - än!!
Pöss