28.3.10

Be my follower and WHO R U?

"Är så glad att just du läser min blogg, men vem är du? Vet vilka några av er är, men det vore så roligt om ni andra lämnade ett litet avtryck i kommentarsfältet också. Har du en egen blogg, vad gör du på fritiden? Ja, skriva något kul/intressant om du själv. " citat: alla bäckar små

Kunde inte ha skrivit det bättre själv!

TACK för de som lämnar avtryck. Försöker göra det de gånger jag är vaken vid bloggläsningen... Alltid kul att veta vem ni är eftersom jag ser att ni ändå är några hundra varje dag som undrar vad som händer i våra liv. Hade varit kul att veta vem ni är :-DHoppas ni haft en underbar helg!

// klara

5 comments:

Lotten said...

Hallå! Jag är kanske inte såå okänd ;-) Jag lämnar ju en kommentar då och då....

Idag har jag målarstuga här hemma, räkningarna är betalda och jag är sugen på fisk till middag.

Ha en bra dag! Kram Lotten

Alla bäckar små said...

Tror inte jag är en okänd person heller som läser din blogg!
Kul att du läser min oxå, och dessutom citerar mig. :-)

Kram från en radhusfixande,vårlängtande,mammaledig,konstant shoppingsugen Lotta.

Alexsandra said...

Hejsvejs!

Min känner du nog igen om du tänker efter var tillsammans med Peter L för några år sen och har följt er sen dess men blev er följare nu i dagarna.. Jag har en egen blogg men den är lösenordsskyddad, vill du läsa så skicka mig ett mail på alexsandrasvantesson@hotmail.com

Kramar/Alexsandra.

Anonymous said...

Hej!

Jag är mammaledig med två tvillingkillar. Därmed perfekt att läsa lite bloggar, men skulle inte försöka mig på att skriva själv.

Jag hittade dig genom någon snygg sygrej som du hade gjort. Själv hinner jag just nu inte sy så mycket, men jag har precis fått en ny maskin av svärmor så det ska bli mer av den varan senare.

Ha det så bra! / Marie

Elliott och Elton said...

Vi hänger med fortfarande...

Kram!