24.3.10

fynd


Ja nu har det gått två dagar in på arbetslösheten. TACK för alla fina kommentarer och även fina mail som vänner och "nya vänner" skickat för att peppa mig.

Jag önskar att jag intekände mig såhär tom och trött. Jag ÄR en fighter MEN det är ingen kul känsla helt enkelt. Minst sagt har jag en otrolig ekonomisk press på mig. Man kan ju inte leva på en lön. Man KAN men då blir det inte lätt. Jag har dock inga planer på att vara arbetslös ett längre tag. Jag hade hemskt gärna sluppit jobba inom handels- hade varit kul att prova på något nytt. Har jag inget jobb om ett par veckor får det bli en runda på stan helt enkelt. Har ju tros allt tio års erfarenhet inom handels.

Det är en psykisk matthet som har infunnit sig. Jag har somnat kl 20 flera kvällar i rad trots att jag känner att jag har en massa att göra. Men det finns inte en chans att jag kan hålla mig vaken. Tror att man går konstant och oroar sig inombords för vad som ska hända härnäst...

Tur är då att man kan hitta lite kul på Malmös secondhandaffärer. En underbar vagn till Elise i gul gallon i perfekt skick.
pris 20 kronorrrrrrrrr!!!!

underbara retroyger

TACK för allt!//KLARA

2 comments:

TANT GRÖN said...
This comment has been removed by the author.
vintageretroprinsessa said...

Woooooow vilka fynd :)
Har likadan vagn till min soter Bambi fast i rött :)


ha en kanon helg :)


Kram