9.3.10

Hej allihopa nu är det barnprogram...

Barnprogram, barn, blöjor, tvätta, städa, plocka undan, laga mat, lämna/hämta på dagis.... mitt liv är BARN just nu. Splittrade känslor såhär innan Sander ska börja dagis. Den 6e april börjar inskolning med lillfisen som endast är 1 då! Usch fy och blä men dyster sanning.
Har inte uppdaterat på en vecka och har inte ens märkt att det gått en vecka. Det är där problemet ligger!!!! Tiden bara springer iväg!
Har haft migrän i 2,5 dag dessutom vilket inte gör en piggare, har suttit uppe til 2 i natt för att göra en illustration till en vän, planerar släktkalas och barnkalas. Med andra ord finns det INGEN tid för att blogga som ni kanske förstår. Har sytt jeans till barnen när det funnits några minuter över och fixat en och annan mössa med för den delen.
Igår fann jag en hel del på min second hand runda på väg hem från sjukhuset. Det blev en pinngungstol, två barnstolar till barnrummet, en hängare, en vas, ett underbart tyg, en bambamspelbräda, mm.... Riktiga fynd!!! DÅ är det kul!
Måste dock passa på att säga VÄLKOMMEN lilla Ester.
Har nu officiellt blivit faster!
En liten kopia av Elise som bebis. Lite roligt!
GRATTIS till Sofie & Martin som numera är föräldrar!
// klara

1 comment:

Anonymous said...

Vi är så väldigt nöjda. Illustrationen har resulterat i många glada tillrop. Återstår att se om barnen gillar den. Men det gör de säkert.
Tusen tack för hjälpen.
Kram Jenny