25.3.10

rädda liv

När man helt plötsligt ställs inför nya skeden här i livet börjar man tänka, värdera om, reflektera, vara ödmjuk och försöka få en mening med det mesta man åstadkommer. Då hade det ju varit intressant att veta att man kan påverka saker och ting runt omkring en. Ja ska sluta svamla och förklara vart jag vill komma. Man kan ju helt plötsligt en dag omkomma. Inget "uplifting" inlägg direkt men hur som helst kom vi in på detta igår jag och grannen när vi satt och diskuterade några dödsfall i vår närmsta krets. 

Jag vill bara med detta inlägg belysa vikten med att ge blod och organ. Vi som unga kan verkligen rädda liv om vi förlorar våra egna.

Ta ställning idag och RÄDDA LIV!!!! 
Anmäl DIG idag på donationsregistret!


  // klara

3 comments:

Maria said...

Skönt att läsa att barnen mår bättre. Vilket elände med vinter kräksjuka som håller i sig.
Hoppas också att det går bra med jobbsökandet!
Och apropå inlägget så gäller det att leva varje minut här och nu. För man kan ju aldrig veta. Jag har tänkt bli blodgivare i flera år, fattar inte varför jag inte kommit till skott. Ska ordna det.

Lotten said...

Hejsan!

Vad kul att du blev nöjd med necessären ;-) Ursäkta att det dröjde så att få den (det kom en 40-års fest emellan)
Ang ditt inlägg ovan så håller jag med fullständigt! JAg ser dagligen vad organdonationer kan göra för svårt sjuka människor och jag skulle inte tveka om det var något jag tvingades ta ställning till.

Ha en skön dag!
Kraam Lotten

Alla bäckar små said...

Tack för påminnelsen! Ha en skön helg.Kram