26.4.10

förändringar

Det är ju mycket som kommer till att förändras från och med morgondagen...

Imorgon börjar jag jobba- det är tre veckors utbildning som jag har framför mig. Detta innebär att barnen har en hel del timmar på dagis framför sig vilket skär i hjärtat. Som tur är hoppar morbror Axel in och "vickar" på eftermiddagarna innan pappa Johan kommer hem från jobbet. Måndagar, tisdagar och onsdagar är inga roliga dagar för barnen annars. Försöker lösa detta inför kommande veckor då Axel inte befinner sig i Sveariket. Vill ju inte att de ska behöva vara på dagis mån-ons 8-17!

Men imorgon börjar alltså jobbet förmig på Xchange. Ska bli väldigt spännande att jobba först och främst. Måste erkänna att jag tycker att det ska bli jätteskönt eftersom jag trots allt varit hemma i snart 3 år sammanlagt med barnen. Det är en UNDERBAAAR tid- det säger jag inte-MEN att få bara vara själv värdesätter jag även just nu. Att rensa tankarna på väg och hem från jobbet.

Imorgon börjar som sagt ett nytt liv- även kostmässigt! Nu får det vara slut med fikandet och kak och sötätandet. Fasta matrutiner och motion är mottot nu. Kommer faktiskt en sommar i år tydligen! Måste göra detta för mitt eget bästa!!!! Nu är det dags för lite mer rutiner över huvudtaget.

Jag bara njuuuuuter av tanken att jag ska få komma hem efter jobbet till Johan och barnen. Känna att jag bidrar till familjens ekonomi, för det har jag inte känt av än på lääääääänge!!!!

Ja- imorgon är en annorlunda dag. Nu måste jag alltså SOVA!

Natti Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

  // klara

4 comments:

Mor Anka said...

Grattis till jobbet!

Emma said...

Go girl!! Lycka till nu gumman, tänker på dig, PUSS
your Mcfriend

Alla bäckar små said...

Åh va kul, grattis till nya jobbet! Känner oxå ibland för att jobba, bara den där stunden på tunnelbanan/bussen med bra musik å bara vara.
Ja, vi får se hur det blir och vad som händer i höst...

Lisette said...

Grattis till jobbet vännen!!
jättekul ju)))
har du fått mitt sms? tänkte kolla
om ni har lust att ses till helgen eller en dag framöver??
hör av dig!!
kram