19.4.10

Mycket nu

Det har som sagt varit litemycket nu...
Hemsidan är nerlagd, den skall efterföljas av en blogg (som inte är RIKTIGT klar än ((på etttag...)) för att få fram det här med att varje produkt är unik.
Samtidigt som mailen har varit nere i ca 3 veckor, pga felkoppling från gamla servern, har jag sökt jobb genom att användamin gmailadresssom jag faktiskt aldrig annars använder. Blev dock rättknasigt när folk har hört av sig till mig och trott att jag blankt struntat i att svara på mailen som har skickats... Det har jag alltså INTE, och jag kommer dessvärre inte åt några gamla mail alls och inte deras avsändares adresser heller för den delen- FRUUUUUUSTRERRRRRAD är jag ja!!!!

****DU SOM VAR INTRESSERAD AV EN BUGABOOSUFFLETT VÄNLIGEN ÅTERKOM ****//

Det har samtidigt som allt detta strul har pågått även varit några intervjuer, den bästaste mamman har fått en liten Otto och Elise bästis har äntligen också fått en lillebror. Mys på hög nivå. Har varit och kikat på undret idag och JA man blir sugen på en tredje...om ca 3 år kanske :D

Sen finns det tyvärr människor somvill sätta käppar i hjulen för andra. De förstår dessvärre exakt vilken inverkan detta har på familjelivet men väljer trots allt att skada någon medvetet. Vi har råkat ut för detta. Även om vi nu klurat ut hur vi ska ta oss ur detta mentala kaos som två strakare föräldrar, och med ännu mer självförtroende i vår föräldraroll, har det varit dagar av tankespriddhet och irritation. Detta problem är nu förhoppningsvis utklarat och ur vägen för alltid. Oron skall inte få finnas kvar!
(ni kanske tycker att jag skriver kryptiskt men det gör jag främst för att skydda vår familj och även för att behålla vissa delar mer privata än andra- det är ju det som är så bra meden blogg- man får välja vad man vill skriva om...) 

På tal om förändringar har vi nu ÄNTLIGEN börjat få ordning påommöblering i vardagsrumoch vårt sovrum. Det sistnämnda blev nu också syateljé. Jag har fått godkännande för att sy och klippa i sovrummet men ALLTID flytta tillbaka tygerna till sy"rummet/garderoben"...javisst! Skall försöka!!!

Ja just det- klippte av mig håret nu såhär på kvällen. Blev less på det långa så nu räker det bara precis ner till axlarna. Ljusare med slingor har det med blivit... Förändringar på gång på olika ställen....

KRAMoch GODNATT


klara

3 comments:

Alla bäckar små said...

Jobbigt att någon vill er illa, känns inte alls bra när jag läser det, usch, vilka hemska människor det finns! Kram på dig.

Emma, Hugo & Linn said...

Heja Klara, vad duktig du är. Tänker på ett skickar alla mentala orka känslor och tankar jag kan. Kram

Emma, Hugo & Linn said...

Heja Klara, vad duktig du är. Tänker på ett skickar alla mentala orka känslor och tankar jag kan. Kram