18.1.11

home sick...2011


Det har varit mycket sjukdom i familjen i början av 2011 och jag hoppas innerligt att detta snart är över... Tar minst sagt på krafterna- såväl på barnen som på oss föräldrar. Att VABba tar på samvetet, ekonomin och tålamodet. Fy och usch!!! Men nu håller vi tummarna och snart kommer ett piggare inlägg!


 Elise ligger just nu nerbäddad med feber och med maginfluensa. Blek som ett spöke och ledsen. Enligt henne är hon dock på bättringsvägen eftersom hon INTE vill ha meducin...


Sander här med över 40 graders feber. Han hade så hög feber i över 5 dagar och var riktigt risig. Efter besök hos läkaren konstaterades att han var väldigt svullen i halsen vilket förklarade allt dreglande... Väldigt hög sänka men ingen halsfluss.


 En lite piggare Lisan - precis så som vi vill se henne!
Nu håller jag alla tummar för att jag slipper denna magsjuka med tanke på att Johan och barnen alla blivit offer för denna hemska variant!


It's been a period of illness at our home- not the start for 2011 that we wished for. Sander has had 40 degrees fever for over 5 days simply without reason. Both Johan and Elise have the flue and Sander had it before the weekend. I can hopefully resist these terrible bacterias...  

Cheers!
// Klara

2 comments:

Emma/Bella said...

Så tråkigt att höra, vi har klarat oss bra än så länge detta år. Märker dock att alla runt omkring insjuknar så jag väntar första årets vab-dag snart. Vilka fina bilder du har lagt upp på barnen trots sjukdom på dem. De är jättefina Klara. Saknar er mycket och tänker på er. Kram och krya på. /Bella, Hugo och Linn.

Maria said...

Inte kul med sjuklingar! Vi ör krya just nu, men får väl bara säga peppar, peppar...krya på er!