26.1.11

what a week/weak

Veckan som har gått har varit intensiv. Mycket att stå i och renovering att färdigställa. Här kommer några bilder på familjen sålänge, eller snarare barnen. Bilder från det "nya" hemmet läggs upp ikväll.

Hoppas ni alla är friska och har en bra dag. Här är det trots i allra högsta grad och två förtvivlade föräldrar över att se en liten Elise som förbytt. Denna glada, underbara, färgsprakande lilla person är numera som förbytt! Tråkigt och hoppas verkligen att det är en kort övergångsperiod (det vet jag att det inte är men jag bara intalar mig själv detta). Ikväll blir det diskussioner med Johan kring hur vi ska bemöta henne och hur vi skall vara för att ha dåligt samvete tar alldeles för mycket på oss båda. Det blir helt enkelt inget bra resultat.

Gullan på sitt bästa humör. Hon gick hela vägen utan att klaga ända bort till Marie-Louise och till Turnin Torjsjo som hon själv kallar det. En söndag bara hon och jag- ingen som tar hennes uppmärksamhet och ingen revolt! Fler sådana dagar tack!

Rosig om kinderna precis som man skall vara!

Form/Design Center med vår allra bästaste Karin som orkar komma på besök mitt i ett magsjuke och renoveringskaos. All eloge till henne. Barnen bara älskar henne och det gör föräldrarna med!

Min stooora bebis, Commandander Zander!

Titta så glad man kan vara...

och busigt allvarlig med!

 Vårans alla bästaste kompis Karin. Vi saknar dig redan och hoppas du får komma hit när barnen är friska nästa gång!

 Vi hann bort till Kockums där mamman, pappan och Lisan åkte skridskor. Mamman kanske inte "åkte" speciellt mycket men hon befann sig på isen i alla fall!

Duktiga Lisan åkte lika sakta och instabilt/stod nästan lika stilla som sin mamma....

Ballerinauppvisning för morbror Karl-Johan, Kristina och Karin!

Klart att Sander också ställer upp!!!!

It has been a hectic week with sick kids, visits and renovating the apartment. I'll publish pictures from the new home this evening.
We're having trouble with a little Elise who's four years old. It is a turbulent time in her development and she is troubled with most things. Poor Elise. Those picture proves her from another side of her personality! Sander is still as happy as he uses to be!

Have a nice day everybody!

Kram

Klara

2 comments:

Emma said...

Hej på er!
Känner igen trotsen, det är en sjukt jobbig period men det blir bättre, jag lovar!! E hade en hemsk period i somras som har fortsatt till o från hela hösten, men tycker det har blivit mycket bättre nu! Det gäller att välja sina fighter! Skickar lite styrkekramar till er!

pippivogel said...

TACK vännen! Verkligen! Tunga stunder ibland och visst blir man ledsen när man inte känner igen dem.... KRAMAR till er med