22.2.11

D-SIGN

Att välja favoritdesign är praktiskt taget omöjligt. Design handlar för mig om mycket- just det där med att förverkliga en kanske otroligt enkel idé. Den ska i vilket fall omvandlas till verklighet och jag beundrar just designers som gör något enkelt, självklart till något åtråvärt.
I Fabriken idag ser man flera sådana idéer.
I många år har jag beundrat en av mina föräldrars ägodelar- vilket jag inte är ensam om vill jag lova. Ett designat skåp som min pappa köpte för många år sen är idag värt 10 gånger mer. Kolla in!!!!

Skåpet SLOTTSBACKEN av Jonas Bohlin

Daily theme at Fabriken is design. I am quite fascinated by the fact that designers manage to realize an idea into reality. This is what design is all about....

Enjoy this piece that my parents have the pleasure to own- I, together with so many more, wish that we owned one of our own!!!
                             
        XOXO

                                       Klara

5 comments:

Lotten said...

Åhhh det skåpet är såå fint! Min mamma ville köpa det när det var helt nytt... men hon gjorde det aldrig:( Nu kan man ju inte lösa det om man inte vinner på lotteri ;-)

Kram Lotten

Tina // Peppar och Vanilj said...

Wow, jag står helt klart i kön att få beundra det skåpet! riktigt läckert! Lyckos dig som kan klappa på det då och då när du besöker hemmet där det bor =)

Kram Tina

popetotrora said...

Ja, tjusigt skåp!

Såg din kommentar hos mig och visst kan jag sy på beställnng. Tyvärr är det dock så att jag har ritat mina mönster efter min egen son och han har nu storlek 92. Större kläder än så har jag med andra ord inte mönster till. :-(

Men maila mig (petranuhma@gmail.com) om du är intresserad av något så ska vi se om vi kan lösa det.

Ha det bra!

Mikaela said...

Vilket underbart skåp! Vill ha!

MOKKASIN said...

Vilken fin blogg du har!
Bara headern gör mig på bra humör =)
Vad roligt att du hälsade på hos mig så att jag hittade hit!
Kram!