18.3.11

Lisan 4 years

I onsdags firade vi Elise. Fyra år går alldeles för fort alltså. Inte var det länge sedan hon låg på ens bröst och bara var så underbart nöjd. Trots utvecklingsfaser som sätter käppar i hjulen för henne själv är Elise en av de snällaste och mest omtänksamma små 4-åringar. Det värmer i föräldrahjärtat när andra föräldrar stannar en på dagis för att säga att Elise alltid är så söt och snäll mot sin lillebror. Visst är hon en otroligt snäll och omtänksam storasyster till Sander. Stackars Elise är bara så otroligt försiktig och rädd för en hel del saker. Men vi jobbar på att bygga upp en lite tuffare sida för att hon skall klara världen hon växer upp i. Trygghet är dock otroligt viktigt för henne. 
Min skrutta är min stora kärlek (givetvis är Sander del av denna kärleken med)!
  
Min plutta!

 En av Elise rädslor är just tända ljus. Men efter mycket om och men blåste hon sina fyra ljus! Undrar vad hon önskade sig?!?!?!
image176
Elise nyfödd

image181
Elise 1 år

Elise 2år

Elise 3 år

Happy birthday to my little love Elise who turned 4 this wednesday! 

4 comments:

Lotten said...

Vad söt hon är! Tänk min stora grabb har oxå varit sådär rädd för lite allt möjligt... och är fortfarande lite ängslig. Han är en filosof... tänker och funderar otroligt mycket. Det är svårt ibland att handskas med orationella rädslor.... Helt plötsligt en dag blev min stora kille paniskt rädd för hundar. Han som hela livet önskat sig en hund kan inte möte en på gatan nu.... Det är en kamp att försöka få honom att övervinna sina rädslor.

Kraam Lotten

Bara Sara said...

Va fina bilder och va fint det är att ha de här små liven i sitt liv! Känns som om varje ålder är så härlig på sitt eget sätt, nu med en (snart) fyraåring i huset har man plötsligt ett lite mer vuxet sällskap som bara ger så mycket glädje till en. Och va härligt för föräldrahjärtat att höra så fina saker om sitt barn - det bästa man har!!

Grattis till Härliga Elise!!

Anonymous said...

grattis grattis!

1975 by Eva said...

En sån sötnos! Och vilken fin kanin tröja hon har på sig!