1.4.11

SOLD OUT

Affischen finns på favoritsaker.se och den kommer bli vår inom kort! Älskar äpplen och päron! Här hänger den på väggen ovanför lilla Veras (Linda Bengtzings dotter) spjälsäng. Från reportaget i Family Living. Ännu ett magiskt nummer!

Skulle man kunna kalla det. Nu är lägenheten såld och vi har 4 månader på oss att hitta ny bostad!
Men det kommer gå bra det vet jag!
Man måste ju tro på detta om man nu ska ge sig in i det. Familjen som flyttar in i slutet av juli är precis de köpare vi letade efter. Ett par i vår ålder, eller några år äldre, men två barn. Tror detta blir kanon. Känns roligt att sälja till någon som tycker om lägenheten lika mycket som vi har gjort!

Har några timmars sömn att ta igen efter dessa veckor med stress, massa jobb, visningar och mental press... ser mycket fram emot helgen! Den är välkommen!


Ha en bra fredag allesammans!

Kramar från

5 comments:

Alla bäckar små said...

Shit va spännande! Letar ni hus? Eller varför sålde ni?

Ha en riktigt skön helg!

Kram Lotta

Bara Sara said...

Haha va kul - jag dreglade också över den affischen när jag läste tidningen härondagen!

Emma said...

Vad kul å spännande å skönt å allt på en gång, som en kinderöverraskning! Klart ni kommer hitta något nytt minst lika fint och bra, det vet jag med!!!! Här är det fullt upp som vanligt och jag har kollat på lite helger men det blir ingen lucka förrän längre fram dessvärre :( Kanske lika bra att vänta till sommaren och se fram mot vin, grill och lugna kvällar i solnedgången på uteplatsen??? Saknar dig massor och när det än blir som vi ses så längtar jag och ser fram mot det!!!!!!! PUSS till finaste Mcklaraurockmyworld ;)

Lotten said...

Åhh vad kul! Grattis! Håller tummarna för att ni hittar ert drömhus...

Den där planschen såg jag med i FL... den är riktigt fin!

fiaelia said...

härligt! KRAM