17.5.11

en kär pryl på en TisdagSOPSTATIONEN i mitt hjärta. Har ingen bild på en kär pryl då kameran har börjat haverera men jag får istället visa upp stället som tidigare huserat många av mina favoriter och mina kära prylar... Återvinningscentralen i Malmö är en guldgruva (...om inte just du och du och du och du hittar dit....).
Massor fler kära prylar finner du på Fabriken.

är detta en stadsungebild eller??? Elise och Iris mitt bland husen!
Nu har vi ett jobb avklarat inför flytten- det känns betryggande att en av tre delar är fixad. Nu skall bara jag finna ett kreativt jobb förhoppningsvis, en bostad och ett bra dagis- INGET är omöjligt!!! Tur vi tänker så!

4 comments:

24seven by [bo:bakk] said...

Jag älskar också sopstationer! Men oroa dig inte, jag bor 55 mil norrut. ;)

Fin blogg!!

Mvh Helena

fiaelia said...

åh, Sopstationen! jobbade nära förut och då kunde man titta inom efter jobbet/på lunchen. har gjort några fynd där och i obskyra lokaler däromkring. sakna! men idag ska jag på möte i krokarna, så då får det kanske bli ett stopp trots allt?

1975 by Eva said...

Inget är omöjligt! Heja er!

enannanhelena said...

Håller just nu på och surfa runt bland alla kära prylar hos er fabrikanter, har inte haft tid innan... Gillar verkligen allt som har med återvinning att göra, önskar att vi hade en bra "sopstation" här i vår lilla stad, till Malmö är det lite långt att "kika förbi", tyvärr.

Känns lite ytligt att prata prylar när jag ser att din gosse har varit krasslig... Hoppas att han mår bättre.
:)
/helena