6.6.11

logistik kontra panik

Massa tankar som flanerar just nu. Sitter i bilen på väg hem från Småland och har haft en idésprudlande ledighet. Blandad med sjukdom som vanligt. Sanders feber verkar vilja göra sig påmind. Insektsbetten som Elises kropp inte verkar kunna hantera utan att få allergisk panik gör ju inte saken bättre.

Sitter och tänker på framtida projekt för fullt. Hjärnan exploderar snart. Men en härlig explosion trots allt. Dock skall hjärnan egentligen fyllas med logistik just nu. Den börjar snart närma sig panik.

Man vet ju att man tar rätt beslut och denna gången känns allt som att det händer PAU RITTIT (Skånska för: på riktigt alltså...)


Nu skall allt i lägenheten sorteras, fördelas, packas ner, säljas av på Blocket?!?!?, skänkas och vissa grejer kanske tom får äran att flytta med oss...SÅKLART!

Ja, det är inte lätt detta men kroppen är fylld av en märklig blandning av nervositet, rädsla, adrenalin och mycket mycket glädje! Nu skall familjen liksom ut på äventyr med stort Ä. Denna gången gör vi det. Vi vågar. Och trots att man aldrig skall börja en mening med Och så gör jag det...för det är en himlans massa OCH just nu...

Ta klivet! Våga! Vi gör't och det kommer att lösa sig! Det vet vi! För det gör det alltid!

No comments: