27.8.09

dophelgens foton

Här kommer en hel drös med bilder från dophelgen... i väntan på skyltningsbilder!
En bisarr men häftig bild. . .

Dopgänget samlat! Fadder Axel, Fadder Karin, Fadder Kalle, Sander, mamma Klara, syster Elise och pappa Johan.

Storebror/morbror Kalle och hans Kristina. Detta är tagit INNAN de inser att om man har trädit in på Elise och Sanders rum, då MÅSTE man leka i åtminstonde 4 timmar!!!!

Syster/moster Ellen kom till Malmö lite senare samma dag. Här i gående matningsposition. Tror allt hon tar efter sin storasyster och tillika Sanders mamma!!! :C OUPS!

En trött prima ballerina, Elise, i sin nya outfit som hon fått av sin snälla moster Ellen. En lila Hello Kitty dansdräkt med inbyggd tyllkjol! Gissa om den var poppis ( åtminstonde fram till hon råkade kissa lite i den- den var ju inte så lätt att få av när man blev jättekissnödig!!!)!

En otroligt häftig bild enligt mig! Kristina tittar åt ett håll medan Sander verkar ha sett något intressant åt rakt motsatt håll!

Vad gör Sander här?!?!?!? Han har nog lärt sig att räcka tungan antingen av Lotta på Bråkmakargatan eller av sin storasyster Elise! Undrar vilket alternativ som är rätt!?!?!

Morbror Kalle myser med barnen!

Matchande syskon i sina nya outfits :D

Den nya minen Sander kläckte när han skulle smaka på blåbär/hallonpuré! Ingen hit!

Kärlek vid första ögonkastet! En jättehärlig bild tycker jag!

Kräftkalas med hela gänget (mamma, pappa, Kalle, Kristina, Ellen, Tom, Axel, Johan, jag, Elise och Sander- hela vår lilla familj) samlat sent på fredagen - dopet var dagen efter så det blev behärskat blött!!!!

Underbara spettekagan som pappa fixat i Kivik, tillsammans med Johans moster Nillas kakfat fyllt med 5 sorters småkakor som gudmor Karin bakat MER än flitigt!!!! TACK!!!!

Mysbild på Ann-Marie och mormor/min mamma! Sander deckade mitt under maten i sin lånade skjorta! TACK för lånet Elias!

Dagen efter blev det picknick med rester av franska ostar och smörgåstårta- bör läggas till att det var denna natt vi var ute och skakade rumpa! Mamma Klara inte riktigt à l'aise med två barn, inte alla tricken hemma ännu!!!

Kalle & Kristina så fina så!

Axel & Johan myser och posar!

STORT TACK till alla inblandade för all hjälp och alla underbart fina doppresenter som Sander fick!
kram
// klara

1 comment:

Sanna said...

Vilken fin familj ni ar! Onskar jag hade kunnat vara dar och mysa med er allesammans!
Puss & kram Sanna