1.12.09

Barnrum sneakpeak 1 & adventskalender


Var ju tvungen att fixa en 24 paketskalender till Elise. Svårt att finna klappar som man inte bara köper för att köpa... Elise ska få en liten skrivbordshörna just i denna hörna och av den anledningen har jag tänkt lite "praktiskt" till pysselhörnan. Mycket pyssel, pennor, sudd, stämplar, block, klistermärken och nån pärlplatta... Såhär blev den i alla all... På ett rött snöre fäste jag 24 silversnören som jag band runt alla paket och satte på klämmor med siffror 1-24.
Här är Elise nya hörna. Tavelväggen är på uppbyggnad och letar nu frenetiskt efter en prydnads hylla att ställa alla hennes personliga prylar i!
Löste gardinproblemet idag! Kom ju på att en duschstång gjorde att jag kunde undvika att borra :D TIPS till alla er som har hemska gamla väggar som man helst inte vill borra i !!!!
Var tvungen att lägga till denna bild på Sander som igår kröp i alla fall nån meter och sedan dök rakt ner i mammas pärlväska! Där hängde han ett tag!!!!
// klara

4 comments:

Maria said...

Superfint o så smart med duschstången! Skulle man tänkt på innan man borrade! Kram Kram

Johan said...

Du är perfekt! Det sura är dock att jag aldrig mer kommer att få borra! I och för sig är det oftast inte jag som brukar borra här hemma. Men den gången jag hade fått det så skulle det ha varit väldigt roligt..=)Men men, nu kör vi med duschdraperistänger istället!

anna said...

Fin din paketkalender till Elise blev! Jag har fått en av min man =) Blev lika glad nu som när jag var tio!!!

Maria said...

Mycsigt fint och färgglatt! Det gillar jag!