26.12.09

ojoj update i bilder

Dagens färskaste bild på Flisan. Hon var ju inte direkt het på gröten för att åka pulka själv- hon är ju inte så våghalsig ibland... men efter att mamma Klara sa att vi skulle tävla ner och åka tillsammans då gick det an. Även att ta sig några åk själv därefter... härligt att se hennes gnistra med ögonen!

Såhär ser en Klarasnöängel ut när man har lite tyngre bak och inte kommer upp!!!! Slidade fötter fick den på köpet med andra ord! :D

Mina små underverk i den mest färgglada vagnen. Helt underbart att alltid möta glada blickar efter de har tittat ner på våra små...

En mycket glad Elise som står och fångar snöflingor i munnen på vår gård. Det är inte ofta det är snö i Malmö!!! (dock är den borta nu men men...)

När det är snö passar man allt på att vara i parker...men inte för att åka pulka utan Elise vill ara GUNGA!!!!!!!

Hökarna i egen person på den nya familjeattraktionen på Gustav Adolfs Torg. Kajusselllllll! Har blivit några dubbelturer där för Hedvig och Elise!

Såhär kan man alltså se ut när man åker kajussell.....

Morfar var här på besök veckan innan jul. Då blev det traditionsenlig fika på Form. Helt underbar personal och trevligt och lugnt bemötande. Myyyyyyyyyys!

// klara

2 comments:

Mamanestenhaut said...

J'aime beaucoup cette photo (la trace d'un Dans l'ensemble la neige) puis-je la Copier sur mon blog? Tes enfants Sont très gentil. Je vous souaite très heureuse de fêtes de Noël. Bise. Marie.

Annica said...

Finfina bilder på gulliga ungar =) Vad är det för vagn du har? Såg så härligt ut när de låg sådär bredvid varandra