27.2.10

vernissage

Nu är Axels vernissage förbi och det blev en lyckad sådan för konstnären. Endanackdelen är att en svarta talan i Hus & Hem reportaget inte längre finns i våra ägor....Det är med stor sorg vi överlämnar den men med stolthet någon annan får skåda den dagligen.

Axels utställning pågår tom den 21/3 på CirkulationsCentralen i Malmö så det är bara att kika förbi.

Trots sen natt men barn som trots allt höll sig vakna tom 23-24 har vi självfallet idag på morgonen en JÄTTEPIGG Sander! Att man bara inte inser eller snarare tappar hoppet om att han behöver sömn. Har hittat två hörntänder på gång med.

Med denna tidiga morgon började jag och Sander och röja på barnens rum kl 7 för att göra plats för Elise loftsäng som vi snart ska införskaffa. Det blir att fixa färg och tyg på samma gång för nu ska det bli en slags kombination av cirkus möter Villa Villerkulla. Med andra ord skall sängen målas gul, det skall sys tygdraperi undertill som man skall kunna hänga upp på sidorna, men även en liten lucka/fönster för att kunna leka affär eller kiosk. Allt detta skall rymmas på 2,10 meters längd och 1,16m höjd!


Det kommer lite inspirationsbilder som finns i tankarna lite senare för nu skiner sooooolen....

// klara

No comments: