25.3.10

10+ celsius

Idag har våren kommit till Malmö. Migränen som ockuperat mitt pannben har släppt efter tre dagars pillerknaprande. Nu är det vår och ingen tid för mer ont i huvudet.Jag och barnen har varit ute hela dagen idag. Klockan kvart över nio lämnade vi innergården. Sedan dess har vi spatserat runt halva Malmö känns det som.Först en tidig sväng på spindel lekplatsen i Pildammsparken. Efteråt blev det en kopp hemma för att fylla på resurserna. Sen bar det av på promenad och vid 16 var vi hemma igen.
Snödropparna på plats...


God natt nu allesammans

- KLARA -

3 comments:

Alla bäckar små said...

Ser ut som all snö är borta i Malmö?
Här i Sthlm har mkt försvunnit men ändå MYCKET kvar än...suck, vill ju börja fixa i trädgården å på altanen ju.
Ha det bra, kram på dig!

Lotten said...

Åhh vad härligt! Idag är våren här i Göteborg med. Jag har precis kommit hem efter morgonpromenaden och solen värmde faktiskt ;-)
Jag hoppas att paketet kommer fram till dig idag....

Kraam Lotten

Anonymous said...

Kan det vara Klara tro, som har rensat i second hand butikerna? He he, var en runda idag men nej inga tyger. Jag läste ditt förra inlägg, förstår precis känslan. Inget kul, en aningens "värdelös" känslan är en återkommande känsla. Men jag ger mig inte heller i första taget. Det är ju det där med erfarenhet, suck. De vet inte vad de går miste om. Så har jag börjat tänka och man mår faktsikt mycket bättre. Det är inte du som går miste om jobb, det är företagen som går miste om en supertalang! Hoppas allt löser sig snart! Jag håller tummarna! kram petra