28.9.11

time passes byTiden går fort förbi. Man hinner knappt reflektera över allt som händer. Det är skönt att tiden flyter på men samtidigt blir jag nästan stressad över att man inte stannar upp och njuter. Måste vara kroppens/hjärnans sätt att överleva en kris helt enkelt. På med rutinerna bara och så är det bara att fortsätta veva.
När jag nu väljer en stund att stanna upp och njuta känns det skönt att kunna se på vår situation utifrån ett objektivt perspektiv där allt faktiskt går rätt bra.
Det finns så otroligt mycket värre saker som kan drabba en och när nära och kära råkar ut för tråkigheter svider det även i ens eget hjärta. Jag försöker tänka på att jag har två fantastiska småpluttar som kommer att förgylla mitt liv resten av den tid jag har kvar på denna jord. Det glädjer mig och det drar även upp mig i stunder där man undrar vad man ibland har gjort för att förtjäna vissa saker. Vem är arg på mig eller vem har valt att lägga på mer på mina axlar eftersom det verkar som om jag tål hur mycket som helst??? VEM???

1 comment:

Lotten said...

Visst är det viktigt att försöka fokusera på det positiva sakerna i ens liv.... även om det ibland kan vara skönt att gräma ner sig ;-)
"Livet är fullt av prövningar" sa en vän till mig en gång.... men hur många prövningar skall man behöva stå ut med...?