8.7.09

Det har varit fullt upp de senaste dagarna. Inget ovanligt nuförtiden egentligen men det är lite många bollar i luften just nu. Jag är rätt duktig på att ha massvis med energi och kunna klara av att sova lite mindre med tanke på att jag ofta sitter och arbetar på nätterna. Detta funkar inte riktigt längre har jag märkt! När man sitter kl 02.30 i sin säng och skissar på nya wallies och sitter upp och sover då börjar man tänka att man kanske skulle ha gått och lagt sig för två timmar sedan!

Men det är en svår balansgång det här med att man är oerhört tacksam för att man har fått chansen att synas och att företaget kanske har fått sin start/rätt nybliven tvåbarnsmamma...

Känner dessvärre att detta mest går ut över mina vänner- det är de som blir drabbade! Jag pratar fortfarande med min familj som vanligt då det värdesätts högst, men mina vänne rblir liksom lidande. Kom på att jag inte ens har svarat vissa om att de var välkomna hit i sommar (Emma :C) och att jag säger att jag ska ringa upp på kvällen (Tina :C) eller att jag får jättegulliga sms som jag inte ens finner tid att svara på (Bella, Malin m.fl :C). Känns verkligen trist och ni ska ala veta att jag tänker på er, att jag känner samvete och att jag vet att detta inte är OK! Jag måste helt enkelt bli bättre!

Men just nu ser det ut som i ett annat liv!

Ha en bra dag allesammans, nu ska jag försöka få en del av mina projekt gjorda...

KRAMAR i massor!

4 comments:

Annica och Emil said...

Du e iaf en riktig pingla. Tror nog att alla vet att du har mycket att göra men du är söt du som bryr dig så mycket. Kämpa på kämpa på.

Vet du vad jag har gjort....????? Jo jag har beställt en orange bugaboo cameleon Shit jag dör har inte riktigt råd...men när jag såg att det fanns i orange så blev jag som tokig =) kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Angela said...

hej gums! Vad du sliter... Men det är ju härligt när man sliter för sin egen sak liksom=) Kämpa på! vet att du kirrar det=)

Skickar iaf över massa med kramar så kanske du orkar ännu mer;) Haha!
KRAM!!!

Anonymous said...

Du behöver verkligen inte be om ursäkt, alla har vi vår tid när det är mycket omkring oss och av naturlig anledning har du det nu, inte bara två små troll utan ett helt företag som verkligen levererar. SUVERÄNT. Jag finns här när tid finnes. Kram Bella

Emma said...

Hej gumman, du behöver inte ha dåligt samvete, jag förstår att du har fullt upp och är så glad för din skull! Har själv haft det rejält upptaget här med så det är lugnt, vi hittar en helg framöver när vi kan ses! Pussgurka!