10.7.09

min lilla prima ballerina


Har man en mamma som arbetar mycket med färg och med sömnad- då kan man inte ha en ROSA tyllkjol såklart!


Sydde en knallgrön sådan till Elise igår och den uppskattades enormt mycket- så mycket att den tom fick hänga med ner i sängen vid middagsluren! Sådan pajas hon är, humör har hon med men detta är något vi försöker dagligen att sätta gränser för! Tur att hon är ett sådant charmtroll och säger så roliga saker, man skulle allt kunna skratta ihjäl sig vissa stunder i hennes närvaro!

Bilder från gårdagen på min ballerina och min sovande hjälte!Strike a pose!Alice fick självklart vara med på ett hörn!


Och skutt!!!


Tramsebyxan i ett nötskal!Dansa dansa snurra pirrouette!Klappa händerna samtidigt givetvis!Lilleman första dagen sittandes bak i P&T's... måste nog pimpa vagnen lite mer så han sitter bättre bak...funderar på att leta syskonsäte bak i nyare modell med finessen att han kan luta sig lite mer och sova bättre...någon som vet något begagnat????Filten är den bästa när man vill sova! Nu har det inhandlats babyvakt så lille Sander ska börja sova inne hos sin storasyster om nätterna...får se hur det går.Nejdå...de tittar INTE på TV! :D Lika fasta vid bilden båda två!

Imorgon kommer Martin och Sofie hit och stannar några dagar. Det ska bli jättekul och vi ser mycket fram emot detta. Sedan dyker Axel äntligen snart upp här i lägenheten med då han gör en gästvisit i Malmö. Vi ska kanske fixa med galleri i Simrishamn så det är inte färdigjobbat än på ett tag! Ska skära ut wallies ikväll tänkte jag!


Natti natti så småningom, nu blir det kaffe och nybakt bulle som har hunnits med att baka här emellan projekten :D nejdå ingen stress råder i detta kök!
// klara

5 comments:

Elliott och Elton said...

Underbara bilder, men vad sa vi! STRESSA NER VÄNNEN!

Ta det lugnt så hoppas jag att vi ses snart!

Kram kram och trevlig helg...:-)

angela said...

Härligt hjärtat! Superfin kjol, måste sys en till Stella med tror jag;)

Vi har satt igång projekt hallen/dörrar/element... KUL! Känns att man lever iaf=)

KRAM!

Annica och Emil said...

Snygg kjol den skulle Emil gilla =)Du skulle jag kunna få måtten på sittdynorna till p&t´n? Är sugen på att sy till den men vet inte hur jag ska komma igång. Puss på dig

Anonymous said...

Hej.. kan du inte drar ner dragkedjorna på hans sits.. så ligger han ner lite mera när han sover!
Vet inget annat.... Jag har mest haft Meja där fram o Ebbot där bak!
Hoppas allt är bra med er! Vi är i G-borg, idag blir det Ullared!

Kram

Emelie said...

Så fort min prima ballerina ser detta får vi nog tillverka en till henne. Farligt härligt!! ,-)