24.8.09

en blandad dag

Årets gladfis! Vår härliga Sander är glad jämt! Vilken energi man får tillbaka!

Sander som sagt är en riktigt glad prick! Har fått höra det av NÄSTAN alla. Den enda som sa motsatsen var verkligen den som träffade honom i fredags- ingen lyckad dag efter att ha haft 39-40 graders feber först i tre dagar och sedan utslag över hela ansiktet/kroppen i två dagar. Han hade dessutom inte sovit något allas under torsdagsnatten. Både jag och Johan var uppe och försökte trösta utan succé. Blev 1177 istället med tillhörande råd om att spola honom kall ( kl. 03.30 på morgonen...) och badda honom med potatismjöl!!!! Men hur kan man säga såhär? "Han är lite jobbig han va? Inte riktigt nöjd och glad bebis inte?!?!" Seriöst! Han om NÅN är glaaaaaaaaaaaaaaaad, nööööööööööööjd och minst sagt jobbig! Blev faktiskt lite irriterad inombords!


Ja, man har ju fått ta tag i det här med matande nu efter semestrar och annat. Idag kom vi in på att smaka mammas egenlagade matpuré till lunch. Den bestod av söndermixad kyckling/potatis/morot/tomatpuré. INGEN hit! Rättare sagt klökvarning :D Inte heller desserten slank ner... Kräsen liten det här. Gröt slinker som tur ner. Tänk att Sander är raka motsatsen mot Elise. ALDRIG nånsin har hon velat äta gröt- som jag trugade eftersom alla mammakompisarna gav sina barn gröt så de skulle sova ordentligt mätta- men icke sa nicke!


Det mammaKlara vill ha sagt är att jag har två underbart glada barn. Vilken energi de ger. Idag var jag på VC och gav nya blodrör för vidare utredningar kring huvud/ämnesomsättningsförändringar/mm och träffade en mycket trevlig sköterska. Pratade med henne och hon sa att hon flera gånger tänkt på oss mammor som kommer med två barn tätt i åldrarna och hur vi orkar- även om hon själv hade det så... Jo, slutsatsen var att man orkar så mycket eftersom man får så mycket glädje tillbaka! Det stämmer ju...


Ja bara en tankeställare...

KRAM och natti natti


// klara

1 comment:

Tina said...

Jasså en kräsen liten kille, busigt! Vilken sötnos han är, så s ynd att vi inte kunde komma på dopet. Känns skit.
Tråkigt att han varit sjuker lillkillen.
Hoppas det går bra med dina prover, tänker på dig!! Puss!!

Hur går det med formargruppen??
Kom på en sak som du skulle kunna göra...sänggavel i kontaktpapper, finns ju sånna på nätet men du skulle säkert göra snyggare, eller typ bakrunder till sängen...

Sen skulle du få tryckt det du målat (som du har som bakrund här) skulle vara snyggt på toppar... tänk om du kunde få designa till lindex eller nåt... kanske skulle kontakta dom?? :-)

Saknar er!! Hälsa familjen!!