26.8.09

oj oj oj

Det är inte lätt när man har 10000000000000 tankar i huvudet. Allt är inte på sin plats just nu. Dels är det det här med huvudet, väntan på skiktröntgen är olidlig, dels är det att jag vill så mycket mer- och det vill alla runt omkring mig med att jag ska vilja- än vad min kropp och mitt huvud tillåter just nu!Jag tar så tacksamt emot alla tips som folk har om vad jag skulle kunna göra,var jag skulle kunna sälja in mina saker, hur jag skulle kunna marknadsföra mig och hur jag skulle kunna skicka mina saker till tidningar på PR.... MEN jag hinner inte med! Jag har två små barn varav en är 5 månader och ändå inte speciellt krävande- MEN man vill inte ångra att man inte var närvarande under hans första månader. Elise fick ALL tid i världen. Oavsett om man nu kan tänka att "ja, men Klara nu är ju situationen annorlunda. Du har ett företag att sköta!" så är det så jag känner. Jag vill ha kakan och helst äta upp den med!!!!

Det är inte lätt här i livet när man bara vill ha energi till att göra allt. Oron inför framtiden- ska jag satsa 500% på företaget och vi får ha det superknapert till en start? Eller ska man läsa klart sin lärarutbildning och jobba med företaget bredvid? Det är ju så dessutom att jag i så fall måste läsa in allt jag missade förra terminen när jag blev sjukskriven! Det var ju inte så att jag var sjukskriven hela tiden så jag klarar mig med de poäng jag har tagit! Måste åtminstonde bli klar med C uppsatsen tror jag och det är ju inte så bara!!!!

Det är helt enkelt en hel del jag bara måste ta tag i- detta hade varit lite lättare om jag hade varit ensam här hemma och om jag inte hade kännt pressen som nästan gör att jag blir helt slut. Har varit jätteyr på sistonde och det visade sig idag efter blodtryckstagning att det inte var konstigt. Jag ligger rätt lågt till. Med andra ord verkar det inte som om kroppen känner av stressen men det gör hjärtat och mitt huvud (för de ingår inte i kroppen eller??? hahaha tur man har lite humor kvar!).

Summa summarum är att jag hade i en önskevärld haft tillräckligt bra ställt ekonomiskt för att kunna satsa på mitt företag och inredningsbiten. Imorgon ska jag skylta på Formargruppen och visserligen är det ett push i rätt riktning men då börjar jag stressa över att jag inte har tillräckligt med saker där för att fylla upp ordentligt- men det har jag, bara en känsla. Man är väl aldrig nöjd helt enkelt!

Ja i alla fall, så var jag nog mest att ventilera mitt huvud! :D

// klara

1 comment:

Angela said...

Gumman! Blir ju svettig och stressad bara jag läser.Du måste ta hand om dig och vara rädd om dig förstår du väl. Inte bara för din egen skull utan även för dina små;) BLIR OROLIG!!!!!

Tror iaf att ditt skyltfönster kommer att vara finast och coolast av alla. Önskar jag kunde se det live=)

Stora kramen till dig hjärtat!!!!