9.9.09

interesting "blogging"???

Det dröjde inte länge innan det kom något mer!
Har faktiskt tänkt några gånger på om jag är för personlig på min blogg. Har ju delat in allt i kategorier på bloggen. Nu har jag insett att det är etiketten "personligt" som dominerar vilket kanske inte riktigt var tanken. Detta skulle vara ne blandning av familjeliv, företagande, inredning, fritid och allmänt bloggande... Hur kommer det då sig att det råkade bli så personligt?
Misstänker att det även är därför knappt någon kommenterar längre. Ni måste vara trötta på mitt eviga egosnack. Det blir ju tyvärr lite som en "selfpitything" att skriva halvt som halvt som en dagbok. Detta är dock väldigt utelämnande med! Ibland hamnar jag i en knäpp situation när jag inte vet om folk har läst bloggen och därför vet lite hur jag mår- eller raka motsatsen- folk tror att jag vet vem de är eftersom de läser min blogg och vet vad som händer i mitt liv.
Nu hade jag varit tacksam om NI skulle kunna kommentera vad ni tycker. Oavsett om det är anonyma kommentarer så betyder även det något. Men- vad tycker ni? Är detta intressant att läsa (den svenska nyfikenheten- blir den tillfredställd???) eller bör jag fokusera mer på mitt företag och utelämna lite mer egosnack? Tror nog själv på det andra alternativet.
Bara lite reflektioner....
// klara

6 comments:

Evelina said...

Hej Klara!
jag är väldens sämsta på att kommentera, jag läser din blogg varje dag och tänker ganska så ofta att jag borde skriva ngt men så blir de inte av.. Jag ska försöka att bli bättra fr jag vet själv hur roligt det är med kommentarer (av alla slag) på bloggen.
Jag tycker att det ä härligt att du är så öppen och det märks att du verkligen behöver "skriva av dig"
Jag gillar det du skriver helt enkel. jag hoppas dock att du kan få hjälp med din trötthet och att vi kan få ihop lite tid och ses snart...
Hälsa familen och ta hand om er.

stjerna said...

Hej gums!
Även jag går in varje dag, flera ggr om dagen, för att se hur du/ni mår om du pysslat ihop någe mera instressant och helt enkelt influeras av allt ditt skapande OCH din roll som mamma=) Det e inte lite grejer du har i luften och jag fattar itne hur du får ihop det=) Impad!!!

Men eg borde jag ju självklart kanske slå en pling ist för att ta reda på hur du mår ist för att kika in på bloggen varje dag. men, ja... du vet hur det är. Man tänker att man _ska_ göra så blir d aldrig av.

Sen kanske det har blivit lite överlag med alla som bloggar, jag får inte heller så mkt kommentarer längre... är det så att många av oss läser många bloggar och man helt enkelt inte orkar?? Vad vet jag, bara en tanke.

Fortsätt skriv OM ALLT är mitt råd;)

KRAM & PUSS!!!

Lotten said...

Jag läser din blogg och gillar den. Visst är du ganska personlig emellanåt men jag tycker det är trevligt...Det känns att det är en person bakom på nåt vis. Jag funderar en del själv på om jag skall våga mig på att bli lite mer personlig och kanske visa en bild av mig på bloggen. Jag får tänka lite till tror jag... har faktiskt utlämnat mig en del i sommar och bara fått positiv respons på det. Det här med kommentarer är svårt tycker jag.... svårt att kommentera det du går igenom men samtidigt kanske det är precis vad du behöver? Jag vill inte låta som den sjuksköterskan jag är ;-)

Hoppas att du orkar dela med dig även i fortsättningen - Jag gillar att läsa din blogg!

Kraam Lotten

jenny ståhl said...

jag e inne & kollar varje dag. Gillar att se allt du gör med företaget & det är "kul" att läsa det personliga oxå...
FÖR personligt tycker jag inte att det är...en bra blandning kan jag tycka=)
Hoppas du får hjälp med din trötthet & mår bättre snart!
Kram Jenny (skruttiluttan på fl)

Tina Andersson said...

Hej gumman!

Jag skulle nog helst läsa om dina upptåg med företaget och allt runt omkring det men sen är det ju förstås kul att följa er privat också, du känns liksom lite närmre Linkan då på nåt sätt, känns nästan som man träffat dig liten stund varje da hehehe. Kan nästan få dåligt samvete för att jag inte ringer dig så ofta när jag läser om jobbiga saker i ditt privatliv, men så kan det också kännas konstigt att jag vet så mycket om vad som sker kring dig men du inget om mitt privatliv egentligen, för att vi pratar alldeles för sällan.

Jag får väl blogga jag med snart, men tråkigt skulle det ju bli om folk skulle hålla kontakt genom bloggar istället för att prata med varandra. Vi borde lyfta luren oftare helt enkelt :-)

Men det viktigaste är väl ändå att du skriver det som känns bäst för dig... behöver du skriva av dig om ditt privatliv så gör det om det känns bra...

Jag tycker att du ska blogga för din egen skulle inte skriva det som andra vill att du ska skriva :-)

Vi kan väl höras på luren snart!!!! :-)

Pussi puss

Linda said...

Jag gillar o läser allt du skriver!!!
Puss på dig vännen