26.1.10

ajajaj!

Snark, snark, host, snark, host, snörvl... ja så låter det när man sitter i vardagsrummet och spänner örat mot barnkammaren! Stackars små!

(Stackars mamman med som har blivit skapligt förkyld hon med, lyckats slå i knogen så in i ********** när hon skulle flytta en soffa åt mormor. Ja för mormor är här och hälsar på och stylar lägenhet men även för att hjälpa "mamman" med "barnen" på resan ner till La France! Först nackspärr som för första dagen idag, efter 4 dagar, INTE har gjort ont!)

den "trashade" knogen- ser inte så farligt ut på bild men damn vad det känns!!!!

mormor i full "stylingaction" hahahaha!


Ja! Sjukstuga minst sagt här hemma- och på onsdag flyger vi! Blir kanske till att kurera sig i mormor och morfars trädgård. Idag har Elise och mormor pratat om att vi ska ut på äventyr i deras trädgård. Det är ju så att mina föräldrar bor i Frankrike (de JOBBAR för de som tror att de latar sig...hrmmmmm) och de har ett underbart hus med stor tomt som egentligen är som en liten miniskog. För Elise är den dock så stor att hon inte ser ut eller in så jag tänkte att vi skulle göra det till en grej. Vi ska ut på hajk nån dag, breda smörgåsar och ta med varm choklad i ryggsäck, packa filt, tändstickor och korv - så ska vi elda i skogen på säker plats! Detta ska bli underbart och det är ju första gången Elise är så stor att hon kan förstå att vi åker till ett annat land, att vi ska flyga och göra andra saker. Ser mycket fram emot detta och behöver nog komma bort från den trista, kalla och mörka Sverigevintern.


// klara

No comments: