29.1.10

Vive la France!

Bonjour tout le monde!

Nu är vi på plats nere i Frankrike och njuter för fulla muggar av att slippa alla minusgrader ni andra får äran att njuta av för stunden!

Flygresan gick över förväntan med Elise som jag var rätt säker på skulle vara lite rädd. Sander däremot skrek nästan hela vägen så det var en väldans tur att mamma kom upp till Malmö innan och hjälpte mig ner! Vet inte hur jag hade klarade det annars. Fick ställa mig upp vid flygvärdinnorna bakom en gardin och vyssja Sander. Sedan var det lugnare resa.

När jag frågade Elise om hon tyckte det var läskigt svarade hon såhär:
- Elise är det lugnt? Planet kommer att köra jättefort nu och sen kommer det lyfta från marken. Men det är inget farligt!
...efter lyftet...
- Nej, men jag blev bara lite skiträdd!

Ja någonstans ifrån har hon ju hört detta...jag tar inte på mig något! Hrmmmm. :-)

Vi har faktiskt runt 10 grader so far och sol så jag klagar inte. Här kommer några bilder. Tror bestämt att pappa Johan väntar spänt och avundsjukt på att få se bilder på sina barn...

Som du ser tar jag väl hand om barnen. Här har de posat framför vodkaflaskorna på Kastrups tax free... Sander tog aningen för många provsmaksshots!!!!

Elise är inne i en posemood så fort man tar fram kameran. Här utanför gardienhuset som vi kallar det. Gillar verkligen Elise outfit när man säger att vi ska ut i trädgården och leka och ta fram skottkärran. Dagens outfit som självklart väljs av Elise och kläs på AV Elise: tshirt, långärmad tshirt, kjol och SJÄLVKLART de prickiga strumpbyxorna!

Axel och Elise leker vid polen med en pinne som verkar ha förvandlats till en spindel!

Här POSAR verkligen mademoiselle Elise.... Ja jag har skrattat en del åt denna lilla madame som ibland blir "faktiskt lite skiträdd"!

Elise visar mamma Klara hur man posar. Inte lätt att vara modell för en dag!

Idag har vi varit i Nice och beundrat fina Place Masséna och dess underbara byggnader och lite Habitat. Varför finns inte Habitat i Sverige när det ägs av IKEA? Someone please tell me!!!

Nu väntar sängen. Men imorgon blir det nya tag och lite saker som ska fixas...

KRAMAR från oss och

GRATTIS Emelie på födelsedagen!!!!!

PS: Tack Nadja, Maria, Sophie och Imeli för fina reseSMS. Min mobil verkar inte vilja skicka sms så får svara och tacka här då!

KRAMAR igen.

5 comments:

Anonymous said...

I miss and love you!!

Elliott och Elton said...

Låter helt underbart med en resa till France! :-)
Kan glädja er åt att det är massor av snö och massor av minusgrader här hemma. Så njut!

Kramar Annika med familj

Annica, Emil och Elvira said...

vilken härlig blivande modell!!! Helt fantastiskt...men erkänn att du drillar henne hahahahaha puss och ha det toppen i Frankrike!

Linda said...

Åhh va härligt med semester!!
Ha det underbart och pussa dom små underverken från mig! Hoppas vi ses snart...
Puss o kram

Ab imo pectore said...

Hejsan vackra!!! underbart att vara i France!! Skönt att resan ändå gick såpass bra! Vi brassade ju på med låååång flygresa med lilleman när vi väl åkte första gången med honom, men det gick jättebra!

Var så längesen nu, vi måste höras och prata lite! Vet att jag varit dålig på att skriva här, men är inne och kollar hela tiden! Dock har jag dagar då jag inte orkar duscha ens så jag väntar och väntar på op, sen blir det andra bullar! Då kommer vi till La Lund och så till er i Malmö! Saknar er och hoppas du vet att jag tänker på er!!!! Massa kramar!!!!!!!