24.2.10

Alfons mamma- jag ska bara

Trots att man är ensam med ett barn verkar det inte som om man får speciellt mycket gjort!!!!

Elise leker snällt och vi har umgåtts massor, lekt med en massa kompisar, fikat, myst och nu kommer Johan och Sander hem vid lunch. Blev visst en tågresa hem ändå eftersom SJ bokade snällt om dem.

Det är många måsten som måste bli färdiga denna veckan här hemma. Förhoppningsvis ska det inhandlas en våningsäng till Elise som skall förvandlas till ett slags hus. Det skall sys tygpartier med fönster, gardiner, kiosk osv är tanken i alla fall. Det ska bli skriv och pysselhörna och en myshörna inunder. Får se hur det blir!
Har insett denna veckan att jag blivit som Alfons mamma- jag ska bara. Elise jag kommer, jag ska bara hälla i tvättmedel i tvättmaskinene, Elise jag ska bara städa undan i köket, Elise jag ska bara vika tvätten...JAG SKA BARA! Usch för den jag blivit! Måste helt enkelt säga att Elise jag kommer så fort jag städat klart eller något annat.

Med andra ord är allt detta svårt- vi har ju sålt vår bil nu. Men det ska nog lösa sig!

Hörs ikväll när lite fler projekt är avslutade!

KRAMAR och ha en bra dag i det som förr var sol och som nu blivit moln! SUCK! Jag vill ha sooooooool!

// klara

1 comment:

Linda said...

Här är en till som "Ska bara". Kommer ihåg när Meja en morgon ropade på mig och jag svarade "jag ska bara göra det här först...". Från vardagsrummet hör man henne säga:
- Jag blir galen på folk som bara ska bara!
En kommentar hämtad från Raska på, Alfons Åberg som vi läste mycket då.