22.3.11

Fabriken- art show

Det finns så mycket som är konst för mig- vad är konst för dig?
Fabriken idag får folk redogöra för vad de anser vara konst. Här är ett axplock av vår konst och vad vi här hemma anser vara konst. Hoppas vi kan sprida inspiration...

Screentrycket är ett av Axels första. 
Min lillebror är en modern konstnär och vi uppskattar hans konst väldigt mycket.

Detta är en trätavla som hänger på väggen- egentligen är det ett spel som heter Bum Bumspelet från förr i tiden. Hittade den för en tia på loppis och blev förälskad. 

Nu kommer vi mer till "egokonsten" som faktiskt också sitter på våra väggar... En väggdekoration som jag gjort, 122 bitar sammanlagt och JA jag var höggravid och uttråkad när jag satt och skar ut alla dessa delar.

Michel Croqs tavla är en favorit här hemma. Annorlunda konst men minst lika uppskattad.

Den mest värdefulla konsten här hemma görs av barnen såklart. Elise första "gubbe" med hår, ögon, näsa och mun. Inramad till Fars Dag.

Detta är även konst för mig. Fina typsnitt, häftig layout, nostalgi eller bara själva helheten.

Allt det där med konst handlar för mig mer om att det kan vara självklara saker, men man ska komma på idén. Det är konst för mig. Hur enkelt arbetssätt eller målarsätt det är måste man fortfarande komma på idén.
Blir så imponerad av just de som har dessa idéer!!!

Today's topic at the Fabriken is art. What is art to you? I have here a sample of what I consider as art. It can be expressed in so many different ways but you still need to find the idea. That can be so overwhelmingly impressive to me!

2 comments:

Lotten said...

Älskar din kurbits! Måste ligga många timmars arbete bakom den....

Fröken Pyssel said...

Vilken superfin kurbits, gillar massor, men gillar även den rosa-aktiga tavlan väldigt väldigt mycket!