21.11.11

2nd thing- 2nd day 30th birthday

Jo men visst. Tjejen har gått och blivit tant. En 30årig sådan.
Ja en och annan rynka kanske tillkom i fredags morse. Men frågan är om just den rynkan berodde på avsaknad av ansiktskräm under morgonhetsen eller om den de facto har med åldern att göra.
Visst är man medveten om vem som står en nära och vem som håller en kär men jag skulle ljuga om jag säger att jag inte blev förvånad över vilken uppvaktning jag fick i fredags. Jag har en bra arbetsplats men kollegorna är ju de som betyder något. Har faktiskt kommit vissa väldigt nära och jag måste ändå få säga att det var en mycket rörd "tant" som traska hem några timmar senare med en del flaskor skumpa i bagaget.
Det är så otroligt viktigt att ha en arbetsplats där man trivs. Mitt jobb är inget extravagant men jag trivs. Min chef sa det till mig en gång- att det är skönt med folk som är nöjda över tillvaron. Visst är jag en driven person och någon som suktar efter utmaningar. Men jag känner till mina begränsningar och det är även viktigt för mig med trygghet. Kanske skall jag säga att mina kollegor är de som gör mina dagar stimulerande. Min familj och mina vänner värnar om mig och det är skönt att känna det stöd när tillvaron kastas om. Så detta inlägget får väl bli ett lära känna mig som en tacksam och ödmjuk människa inför de som står mig nära och de som livar upp min vardag! 

Kramar och tack från
La TantaKlara

5 comments:

Lotten said...

Grattis i efterskott!

Anonymous said...

Grattis i efterskott!! Välkommen i tantklubben den är rätt bra:) Kram Sara W

24seven by [bo:bakk] said...

Hurra hurra HUURRRRAAAA!!! *trumpetfanfar* Men välkommen i gänget då. Känns det bra? :-) Visst är det fint med underbara kollegor. Utan dem skulle man inte orka gå till jobbet. Att dem sen är mer vänner än arbetskollegor gör inte saken sämre. Jag är glad för din skull. Jobbar du som grafisk designer, illustratör eller vad?

Och du, du vet väl att man blir mer lättrörd när man är lite till åren kommen? ;)

Megastor grattiskram till dig!

Malin said...

Grattis i efterskott! Själv fyller jag 36 idag.....jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Tiden går alldeles för fort!
Kram Malin

Sara NIlsson said...

Grattis, grattis!!! :D Härligt att bli uppvaktad. Säger som övriga... Välkommen till klubben!!