22.11.11

3rd thing - 3rd day the "The chewing gum effect"


Det här med tuggummi alltså...

"Vem plockade inte upp nertryckta gamla tuggummi, fulla med småstenar och som folk hade trampat på?????" Ja, den kommentaren kläckte jag en dag för mina vänner för många år sedan en helt vanlig dag i studenternas Linköping. Min replik bemöttes nog mest av chock, äcklade miner och total oförståelse. Va???? Gör inte alla barn det?!?!?!? Min min måste avspeglat den mest absoluta förvåning. Alla barn plockar väl saker från marken när de är små? Vissa tuggar på fimpar och får "Usch och fy. Det är blä!" av sin föräldrar. Andra kiddos som jag springer runt med sin dagmamma i täten och plockar upp refflade gamla gummin som inpregnerat sin själ ner i asfalten.
Jag har ju nu på äldre dar varit tvungen att rättfärdiga mitt beteende och har av den anledningen frågat runt en hel del! Jo, men visst! Inte var jag så ensam som ni trodde: Karin, Lotta och Sanna!!!!
Vet dock inte om detta är en speciellt charmerande egenskap som jag utvecklade i tidig ålder, men det är en sak som inte alla vet om mig i alla fall!!! Sug på den! Eller tugga snarare på den kanske jag skall säga! Knaster, knaster!

PS: Ja- det är helt OK att vara annorlunda! Snälla, OM ni har gjort detsamma kommentera! Hahahahaha!

3 comments:

24seven by [bo:bakk] said...

AHhahahha! Underbart!! JAAAAA för fasen!! Jag har också gjort det!!! Jag hade också en dagmamma där vi fick göra precis hur vi ville.

Reclaim the streets liksom! ;)

Kram!

Anna Lyckoprick said...

Jajjemän! Har också gjort det! Trodde jag var ensam om det & höll tyst om det efter att jag också pratat om det i något sällskap, där jag var den enda som gjorde det som barn...
Skönt att höra att jag är i gott sällskap!

/tuggummiåtervinnaren

Borgmästaren said...

Ha ha! Har faktiskt inte gjort det men gillar bilden du har!